*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

21 Ιουνίου

Ένα ανανεωμένο ατμοσφαιρικό pool bar σας περιμένει να περάσετε τη μέρα σας χαλαρώνοντας δίπλα στο νερό της πισίνας μας με δροσερά cocktail για ανάσες δροσιάς τις καυτές ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας!
Pool Bar “Le Chalet”! το meeting point του καλοκαιριού!!!
τηλ: 25410 68511-15 Τιμή εισόδου 4 Ευρώ!
Η καλοκαιρινή επιλογή σας στη Ξάνθη.
.........

*Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΠΥΡΑ SOL PARTY ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ kyttaro. ΜΕ MIA ΜΠΥΡΑ SOL KAI MIA ΔΩΡΟ. d.j psathas.
Ο ΧΩΡΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ...
…….

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ DJ & ΠΑΡΑΓΩΓΟ KOSMA EPSILON ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ HOUSE PARTY ΠΟΥ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΤΟ PARTY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 21.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR (ΙΣΟΓΕΙΟ) Βασ.Σοφιας & Υδρας(Γωνια)Τηλ.25410 63418
.......


ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ –
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΡΟΥΔΗ
Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής σας προσκαλεί στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνει στη μνήμη του Θρακιώτη παραδοσιακού μουσικού Χρήστου Κουρούδη, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 21:00΄. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα των : Χρήστου Κουρούδη – Νίκου Ζαπάρτα– Παναγιώτη Μπαρμπούδη - ΣωματείοΠαραδοσιακής Μουσικής ΄΄Ιωάννης Βατάτζης΄΄ - οι ΄΄Εμπειροτέχνες΄΄ και ο γνωστός Θρακιώτηςκαλλιτέχνης Βαγγέλης Δημούδης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τζερνικούδης Χρήστος, πρόεδρος Συλλόγου Θρακών, κινητό: 6972699974
.......

Με τίτλο «ΚΑΒΑΛΑ. Εδώ πάντα κάτι συμβαίνει» η γραφίστρια- εικαστικός Θώμη Αγγέλου παρουσιάζει, στο πλαίσιο των Ελευθερίων της πόλης, επετειακή έκθεση αφίσας. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Πέμπτη, στις 9 το βράδυ, στο χώρο της «Παλιάς Μουσικής» στη συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα. Η αφίσα πράγματι είναι εκπληκτική και αξίζουν συγχαρητήρια στην καταπληκτική γραφίστρια...
......




Αποκαλυπτήρια μνημείου στη Θάσο
Με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Θάσου, αλλά και εκατό χρόνων από τη γένεση της Ναυτικής Αεροπορίας, της οποίας το νησί της Θάσου έπαιξε κορυφαίο ρόλο, λόγω του αεροδρομίου του Πρίνου, ο Δήμος Θάσου διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιουνίου την τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων αεροπόρων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Σκάλα Πρίνου. Την τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Φώτιος Κρεβάικας και ο Αρχηγός Στόλου Πολεμικού Ναυτικού Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Μαζαράκης. Στο λιμάνι του Πρίνου θα καταπλεύσει επίσης η πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού Κ/Φ ΚΑΣΟΣ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »