*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

31 Μαΐου
ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ «ΤΟΛΜΑΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Να μη ξεκινήσει
το επόμενο πρωτάθλημα!



*Αν δεν αδειοδοτηθούν ομάδες, θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα που λέγεται «επαγγελματικό ποδόσφαιρο», που πιθανόν να μπει σε άλλες βάσεις


Αν χρειαστεί, να μη ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα και να επανεξετάσουμε το θέμα που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τονίζει σε καθαρή και σταράτη ανακοίνωσή της η SKODA Ξάνθη, αναφερόμενη στην αδειαδότηση ομάδων!
«Αν δεν αδειοδοτηθούν ομάδες, θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα που λέγεται «επαγγελματικό ποδόσφαιρο», που πιθανόν να μπει σε άλλες βάσεις», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά σε αυτήν «Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρός της, και όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, δεν θα προσβάλλουν με τις αποφάσεις τους το δημόσιο αίσθημα, και οι ομάδες που θα αδειοδοτηθούν, εάν υπάρξουν, θα πρέπει να πληρούν 100% τους όρους της αδειοδότησης!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ
Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν ομάδες που θα αδειοδοτηθούν.
Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρός της, και όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, δεν θα προσβάλλουν με τις αποφάσεις τους το δημόσιο αίσθημα, και οι ομάδες που θα αδειοδοτηθούν, εάν υπάρξουν, θα πρέπει να πληρούν 100% τους όρους της αδειοδότησης. Αυτή είναι υποχρέωση του Προέδρου και των μελών της Ε.Π.Ο. , αλλά παράλληλα και υποχρέωση απέναντι στο δημόσιο αίσθημα και στον κάθε φίλαθλο που βλέπει ποδόσφαιρο.
Ας μην τολμήσει λοιπόν κανένας να αγνοήσει τον απλό φίλαθλο, γιατί αυτό που ζητά είναι η ισονομία και ισοτιμία, πράγμα που χρειάζεται και η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.
Και για να προλάβουμε τους καλοθελητές, αν δεν αδειοδοτηθούν ομάδες, θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα που λέγεται «επαγγελματικό ποδόσφαιρο», που πιθανόν να μπει σε άλλες βάσεις, έστω και αν χρειάζεται να μην ξεκινήσει ποτέ το επόμενο πρωτάθλημα. Θα πρέπει λοιπόν να κοιταζόμαστε στα μάτια, και να μην κοροϊδευόμαστε.
Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στο κάθε αγνό φίλαθλο.
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »