*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Μαΐου
*Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις τοπικά. Κι έχουμε και λέμε…
-Παραιτείται από υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ο Ατνάν Πετσενίκ λόγω... 4ης θέσης. Ευτυχώς μένει ο Σαμπάν...
-Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Φίλιππας Τσαλίδης. (Σ.Σ. Να κι ένα καλό νέο για την Νέα Δημοκρατία...).
-Ως «παιδομάζωμα» της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τις «μεταγραφές» από Ντόρα και ΛΑΟΣ ο νέος υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης. Και ξεσηκώνει θύελλα στο στρατόπεδο των γαλάζιων...
.......
*Η αποκλειστική είδηση. Στο μαγαζί φυτών του Στέλιου Μωραϊτη (επί της οδού Παν. Τσαλδάρη) μπήκε ο πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης πριν μια βδομάδα και αφού χαιρετίστηκε με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης, προέβλεψε ότι λόγω τρόϊκας, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία...
......
*Άλλη αποκλειστική είδηση. Στο Orange τα έλεγαν για αρκετή ώρα το βράδυ της Τρίτης Στέλιος Μωραϊτης και Σπύρος Κάλφας με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν!
Το αποκάλυψε στην «Ανοιχτή γραμμή» χθες ο Κυριάκος Κεσίσογλου, μολονότι ο ίδιος ήταν απόν... αλλά του το έστειλαν με μήνυμα στο κινητό!
......
*Επίσης αποκλειστικό. Τη Κυριακή 3 Ιουνίου ο συντονιστής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας βορείου Ελλάδος κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης θα περιοδεύσει στους Οικισμούς του νομού Ξάνθης προκειμένου να έχει συναντήσεις με σωματεία πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους του νομού. Το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης.
.......
*Ο Υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας κ.Φούχτεν επισκέφθηκε τον Δήμο Ξάνθης με την Γερμανική συνάντηση, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη παρουσία και του Αντιδήμαρχου Δημήτρη Μπένη, ενώ ξενάγήθηκαν στην συνέχεια στη Παλιά Πόλη.
Σημειώνω ότι οι Γερμανοί πήγαν και στο Παρανέστι αλλά και στην Σταυρούπολη.
.......
*Χθες το βράδυ η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου, κάλεσε όλους εκλεγμένους και κατέχοντες θέσεις με την κομματική ιδιότητα, προκειμένου να τους «επιστρατεύσει» στον αγώνα του κόμματος εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
-Ποιοι πήγαν ή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα; Θα το μάθω σήμερα και θα σας το πω...
.......
*Στις εκλογές της 6 Μαϊου πάντως ο «ανεξάρτητος» κύριος Γιώργος Παυλίδης με τον επίσης «ανεξάρτητο» Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης κύριο Κώστα Ζαγναφέρη έκαναν αγώνα για την παράταξη, από το... ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και το... DE NOVO!
Αυτή τη φορά;;;;
.......
*Πληροφορίες μου λένε ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης «πιέζει» τον Χρίστο Πούλιο να μη παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
-Μαζί θα φύγουμε εμείς οι δύο, φημολογείται ότι του έχει πει...
-Αλήθεια ή ψέματα;
-Πάντως η συνεργασία τους είναι ΑΨΟΓΗ σε όλα τα επίπεδα κατά γενική ομολογία και ο Δήμαρχος δικαίως προτιμάει τον Χρίστο Πούλο ως αντίπαλο από τον Δημήτρη Βορίδη...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »