*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

SEE THROUGH

28 Απριλίου
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Μετά από παρακλήσεις συμπολιτών και λόγω των εκλογών της 6ης Μαίου που, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης κάνει γνωστό ότι θα δέχεται παραγγελίες για την διανομή ελαιολάδου εξαιρετικά παρθένου, απευθείας από παραγωγό, μέχρι τις 10 Μαΐου στην ιστοσελίδα http://thraki.selfip.com/
Η σχετική φόρμα παραγγελίας βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ενώ όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ούτε μέσω συγγενικών και φιλικών προσώπων, μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα για να δώσουν την παραγγελία και να καταχωριστεί ηλεκτρονικά από τους εθελοντές της Κίνησης: 6944173010 - 6947261417 - 6944729569 - 6944413976 - 6973824308
Οι δημότες του Δήμου Αβδήρων, μπορούν να δίνουν τις παραγγελίες τους στο τηλέφωνο 2541352400 (κα Βαμβακίδου Άννα), του Δήμου, που συνεργάζεται και διευκολύνει την όλη πρωτοβουλία προκειμένου να συμμετάσχουν κάτοικοι της περιοχής του Δήμου.
Πρόκειται για Ελαιόλαδο Έξαιρετικά Παρθένο, δηλαδή ανήκει στην ανώτερη ποιοτική κατηγορία και διασφαλίζεται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ενώ παράγεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Ε.Ε. Η διακίνηση και διάθεση θα γίνει με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά
Την ίδια ημέρα θα δοθεί η δυνατότητα, χωρίς παραγγελίες, για διάθεση πατάτας από την Άνω Βροντού. Περισσότερα, στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί λίγες μέρες πριν την παράδοση.
.......

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 το βράδυ μιλάει στο Xanthi channel ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός στην εκπομπή «Καθαρά & Σταράτα» του Πάνου Παπαδόπουλου. Μιλάνε για την Νέα Δημοκρατία, τις εκλογές, την οικονομική κρίση και την πρόταση ανάπτυξης του βουλευτή Ξάνθης. Την Δευτέρα στις 10 το βράδυ στο Xanthi channel η πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της εβδομάδας. Καθίστε και δείτε...
...........


ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΡΕΞ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Ανοικτή πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Κινήματος Βαγγέλη Βενιζέλο, σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία που ήταν αρχικά να πραγματοποιηθεί σε αίθουσα ξενοδοχείου, θα γίνει στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην Κινηματογράφος ΡΕΞ).
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρόκειται και για καμιά σοβαρή επιτυχία να βρεθεί κόσμος από όλη την Θράκη για να γεμίσει την αίθουσα, αφού και πάλι αυτή δεν χωράει πάνω από 700-800 άτομα.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 7.00 το απόγευμα, ώστε με την γνωστή ώρα... ΠΑΣΟΚ να ξεκινήσει λίγο πριν τις 8.00 και να πέσει δηλαδή πάνω στα δελτία των καναλιών...
.......

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ 7 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Κλείνουν θα παραμείνουν τα σχολεία στις 4 και 7 Μαΐου λόγω των εκλογών, καθώς τα σχολικά κτίρια θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Αυτό αναφέρεται σε εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Β. Κουλαϊδή, που εστάλη στις περιφερειακές διευθύνσεις και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να κανονίσουν οι εκπαιδευτικοί τα σχετικά με την μετάβασή τους στο τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, λαμβάνοντας ειδική άδεια.
.......


Προεκλογική επίθεση Άνθιμου στο Προξενείο Κομοτηνής, αβάντα σε Καμμένο, Καρατζαφέρη και Χρυσή Αυγή
Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Κ. Χαρδαβέλλα, είπε ότι οι μουσουλμάνοι ζουν κάτω από καταπίεση και βία. «Υποχρεώνονται να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι», είπε ο ίδιος.
«Είναι συμπατριώτες μας, τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε», σημείωσε ο μητροπολίτης Άνθιμος και χαρακτήρισε έγκλημα τη Σαρία. «Πρέπει να καταργηθεί» τόνισε.
Υπογράμμισε ότι έχουν γίνει εγκλήματα από τους πολιτικούς στη Θράκη και αποκάλυψε ότι «το 89% των γυναικών στη ψυχιατρική κλινική είναι μουσουλμάνες. Από το ξύλο και την καταπίεση», όπως είπε.
Και κατέληξε με έμφαση ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος: Το πρόβλημα της Θράκης το δημιουργεί το προξενείο της Κομοτηνής!
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/
.....

Διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Πρίνου
Παρέδωσαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις περικοπές στο Κέντρο Υγείας Πρίνου,του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, ο Δήμαρχος Κώστας Χατζηεμμανουήλ μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Ραπτόπουλο και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας του Πρίνου Δημήτρη Έλληνα,στον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Κώστα Παπαδόπουλο.
Το ψήφισμα αφορά στον κίνδυνο υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που παρέχει το Κέντρο Υγείας Πρίνου, αφού σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα εφημεριών στερείται παιδιάτρου κατά τις απογευματινές ώρες καθώς και σε κάθε εφημερία της λειτουργίας του.
Επιπλέον η εφημερία του Κέντρου Υγείας καθίσταται επισφαλής αφού οι γιατροί εφεξής θα αναγκάζονται να διακομίζουν τους ασθενείς έως το Νοσοκομείο Καβάλας με αποτέλεσμα να επιβάλλεται η διανυκτέρευσή τους στους χώρους του εφημερίου του Νοσοκομείου, στερώντας με τον τρόπο αυτό τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς του Κέντρου Υγείας Πρίνου.
O κ. Χατζηεμμανουήλ ειπε στον διοικητή,«ήρθαμε εδώ για να μπορέσουμε να σας μεταπείσουμε προκειμένου να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η ποιότητα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη Θάσο» αναφερόμενος στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο ΚΥ του Πρίνου και έχουν να κάνουν με τις διακομιδές των ασθενών αλλά και την έλλειψη παιδιάτρου ,ζήτησε να διατηρηθούν τα κεκτημένα.Από πλευράς του διοικητή υποστηρίχθηκε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται υπό το πρίσμα των μεγάλων περικοπών στα ποσά των εφημεριών, σε μια προσπάθεια να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διευθέτηση στο σύνολο των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »