*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΤΑ....EMAIL ΤΗΣ!

28 Απριλίου

ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΤΑ....EMAIL ΤΗΣ!
ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;


Πράγματι απίστευτοι αλλά και ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ είναι ορισμένοι πολιτικοί μας, αφού ενώ επί χρόνια δημοσιεύεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα άρθρα ή τις ανακοινώσεις που μας έστελναν με την υπογραφή....»πολιτευτές», εμφανίζονται τώρα να μας ζητάν και τα...ρέστα από πάνω, ενώ «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάν για....σκοινί»!
Παράδειγμα η κυρία Γεωργία Ανδρέου, πολιτευτής της Ν.Δ. και από πολέμια του Αντώνη Σαμαρά ξαφνικά....υποψήφια βουλευτής, η οποία –προσέξτε το αυτό!- αφού μέχρι πρότινος μας λιβάνιζε και μας έφερε δώρα...κρασιά τα οποία φυσικά ουδέποτε ήπιαμε, ξαφνικά άρχισε να ΑΠΕΙΛΕΙ (!) φίλους μας ότι μαζί με μας θα τους...οδηγήσει κι αυτούς στα δικαστήρια και πολλές άλλες φαιδρότητες, όταν «η ίδια μας ευχαριστούσε πολύ και δήλωσε την...εκτίμησή της απέναντί μας», την Πέμπτη 29 Μαρτίου μας έστελνε επιστολή με αφορμή έγγραφο του Δ.Π.Θ. το οποίο είχαμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αποκαλύψουμε από ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, αφού «αφορούσε παράνομη συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου, μιας δηλαδή υποψηφίας κόμματος» και μάλιστα σε μια εποχή που γενική απαίτηση αποτελούν τα ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!!!
Στην επιστολή εκείνη λοιπόν, ενώ η ίδια η Ανδρέου μας....ευχαριστούσε για το πρωτοσέλιδό μας και επιβεβαίωνε ότι «πράγματι υπάρχει σε εκκρεμότητα η υπόθεση που αποκαλύψαμε» καταλήγοντας με τη φράση, «ελπίζω τουλάχιστον τα παιδιά των παιδιών» μου, «με την βοήθειά σας» να με ιδούν διδάκτορα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων της Πολυτεχνικής Σχολής και ενώ το ρεπορτάζ μας αφορούσε έγγραφο του ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών υπολογιστών του ΔΠΘ» που εστάλη στον Εισαγγελέα για πειθαρχικά παραπτώματα όπως αυτά που αναφέρονται στο άρθρο 107 τουθ Ν. 3528.2007, αυτή άρχισε να....απειλεί φίλους και συνεργάτες μας που έβλεπε στο δρόμο!!! Αντί των καθηγητών και μελών του Πανεπιστημίου που εξέδωσαν και το πόρισμα....
Και παράλληλα βγήκε και στην εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια και επανέλαβε τις ίδιες επακριβώς απειλές!!!!!!

ΤΑ EMAIL ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Κι ενώ θα περίμενε κανείς η κυρία Ανδρέου να σεβαστεί τουλάχιστον τους τύπους και την ιδιότητας της υποψηφίας βουλευτή ενός μεγάλου κόμματος όπως η Ν.Δ., η συγκεκριμένη κυρία τι έκανε λέτε;
Στη συνέχεια και σαν να μη συνέβαινε τίποτα, άρχισε να μας «βομβαρδίζει» με email με φωτογραφίες της και δελτία τύπου της προεκλογικής της εκστρατείας και μάλιστα χωρίς καν την....ένδειξη γραφείο τύπου, ευχαριστώντας μας για την....συνεργασία και εν γνώσει της ότι αυτά αποτελούν υποχρεωτικές ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ!!!!

ΤΑ 3-4 ΠΡΩΤΑ EMAIL
Διαβάστε επακριβώς τι ανέφερε το συνοδευτικό στα πρώτα 3-4 email που έστειλε στον «Μ» η κυρία Γεωργία Ανδρέου και εμείς φυσικά δημοσιεύσαμε:

Σας αποστέλλουμε συνημμένα το Δελτίο Τύπου με τις δραστηριότητες της υποψήφιας Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργίας Μιχαηλίδη
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία

ΜΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ EMAIL ΚΥΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ...
Ωστόσο ενώ εμείς αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι δεν είμαστε μικρόψυχοι και δημοσιεύαμε τα δελτία τύπου της Γεωργίας Ανδρέου όπως ακριβώς μας τα έστελνε, διότι ο «Μ» ανοίγει πρωτίστως στους αναγνώστες του, η συγκεκριμένη κυρία από την μια «μας ευχαριστούσε για την συνεργασία», από την άλλη όμως, «μας κατηγορούσε στον Κεσίσογλου....», αντί ενός ευχαριστώ γιατί αποδεικνύαμε στη πράξη ότι δεν είμαστε εμπαθείς απέναντί της.
Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε και στο φύλλο της Πέμπτης 26 Απριλίου είπαμε στην κυρία Ανδρέου, να πληρώσει τις ανακοινώσεις που μας έστειλε αλλά να μη μας ξαναστείλει νέα email….
Πανικόβλητη λοιπόν η υποψήφια της Ν.Δ. από την καθαρή μας θέση, ξέρετε τι έκανε; Ενώ ήδη πληρώνει αδρά και διαφημίζεται στα φιλικά της έντυπα «Εμπρός», «Xanthi News» και δικαίωμά της, μας έστειλε νέα...δελτία τύπου (!) για την προεκλογική της καμπάνια, με την σημείωση όμως....προαιρετική δημοσίευση, που βεβαίως....θυμήθηκε εκ των υστέρων!!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ TO EMAIL ΤΗΣ 26/4/2012
Σας αποστέλλουμε συνημμένα το Δελτίο Τύπου με τις δραστηριότητες της υποψήφιας Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργίας Μιχαηλίδη
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία
Υ.Γ. Η καταχώρηση –ή δημοσίευση στην εφημερίδα σας ή στο ραδιόφωνο ανακοίνωση ή μετάδοση είναι προαιρετική.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
Με αφορμή λοιπόν την σημερινή επίσκεψη στη Ξάνθη του κυρίου Μιχελάκη, ρωτάμε, διατυπώνουμε ένα καθαρό ερώτημα στον εκπρόσωπο τύπου του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και περιμένουμε μια καθαρή απάντηση:
«ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »