*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

Ο Τούρκος Πρέσβης χθες στη Ξάνθη! Συνάντηση με Μετέ, Μάντατζη Τσετίν και Αλεξανδρή

10 Μαρτίου
Το αναπτυξιακό προφίλ της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης και τις πρωτοβουλίες στον τομέα της οικονομικής συνεργασίας και του τουρισμού, παρουσίασε την Πέμπτη ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, στο νέο πρέσβη της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς, σε εθιμοτυπική επίσκεψή του στην Κομοτηνή, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.Ταυτόχρονα, ο κ. Γιαννακίδης ζήτησε από τον κ. Ουράς και τη δική του συνεισφορά στην προσπάθεια εξεύρεσης μίας μόνιμης λύσης, σε διακρατικό επίπεδο για την από κοινού αντιμετώπιση του ζητήματος των πλημμυρών του Έβρου.Στη συνάντηση παρέστησαν ο διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης, πρέσβης Αλέξανδρος Αλεξανδρής, ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικού Τομέα, Ουζούν Ιρφάν, περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της αντιπροσωπείας του πρέσβη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Ο νέος πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς επισκέφθηκε χθες το πρωί και την Ξάνθη όπου εθιμοτυπικά:
-Συνάντησε στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων τον πρέσβη κύριο Αλεξανδρή.
-Στη συνέχεια μετέβη στο πολιτικό γραφείο του ανεξάρτητου Μειονοτικού βουλευτή Μάντατζη Τσετίν με τον οποίο είχε συζήτηση για θέματα της μειονότητας και αμέσως μετά όλοι μαζί μετέβησαν στο γραφείο του Μουφτή που αναγνωρίζει η Τουρκία στη Ξάνθη, δηλαδή του κυρίου Μετέ για να καταλήξουν όλοι μαζί στην Κληματαριά όπου δόθηκε γεύμα προς τιμή του.
Ο νέος Πρέσβης της Τουρκίας συναντήθηκε επίσης με τη διοίκηση της ΤΕΞ και ξεναγήθηκε στη κεντρική αγορά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »