*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Μαρτίου
*Κι εμείς έχουμε τυπογραφείο και μάλιστα πληρώνοντας και ΤΕΒΕ κάθε μήνα, αλλά δεν πήραμε καμία απευθείας ανάθεση ούτε από τον Τσέπελη, ούτε από τον Ζλάτκο, ούτε φυσικά και από τον... Σίσκο!
-Προς τι το μίσος όμως και ο «αλληλοσπαραγμός» να βγαίνει στον FM100 ο Σταύρος Καρυπίδης και να μας απειλεί μάλιστα, όταν τα πράγματα είναι τόσο απλά;
-Έχουμε ούτως ή άλλως δηλώσει πως θα μηνύσουμε τον Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη και το «δεξί» του χέρι κύριο Σίσκο όχι μόνο για το ηθικό σκέλος της αντιδημοκρατικής πρακτικής τους αλλά και της προσπάθειας «ποδηγέτησης» του Τοπικού τύπου, αλλά και για ΠΑΡΑΝΟΜΗ παντελώς απόφαση ενός Δ.Σ.
-Το ποιος λοιπόν θα δικαιωθεί ή όχι, ας αφήσουμε να το κρίνει η Δικαιοσύνη...
.......
*Αν υπάρχουν δικαστές που εγκρίνουν τέτοιες πρακτικές δημάρχων και Προέδρων δημοτικών εταιρειών να ΕΥΝΟΟΥΝ τους εκδότες και τα έντυπα που τους λιβανίζουν και να αποκλείουν τα υπόλοιπα....τότε θα αθωωθούν πανηγυρικά!
Διότι εκτός των άλλων, μιλάμε και για εκδότη που για τον ίδιο λόγο (θεωρούσε δηλαδή ότι τον αδικεί ο Χατζηευαγγέλου...), κατέφευγε μαζί με τον κολλητό του Κοσμά Γεωργιάδη, κατά του Δημάρχου Τοπείρου.
.......
*Επίσης, αφού λάβουμε την κασέτα από τον Βαγγέλη Βασιλειάδη, θα καλέσουμε τον κύριο Σίσκο και τον συγκεκριμένο εκδότη να μας πουν «τι παιχνιδάκια» παίζουμε με τον Βαγγέλη Βασιλειάδη.....
Διότι και πάλι εξ’ ιδίων καθώς φαίνεται, κρίνουν τα αλλότρια!
........
*Βεβαίως ο κύριος Γ. Τσιτιρίδης όταν μας έστειλε τα έγγραφα στο email δεν μας διευκρίνισε σχετικά με τις αναθέσεις του 2011 ότι επρόκειτο για μία ανάθεση των χιλίων Ευρώ και όχι για δύο και καλώς ο κύριος Σίσκος το διευκρίνισε χθες στον Βαγγέλη Βασιλειάδη και ενημερωθήκαμε κι εμείς...
-Ωστόσο , τι ένα χιλιάρικο παραπάνω, τι ένα λιγότερο!
-Εδώ η ΠΡΑΞΗ μιλάμε και σαφέστατα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!
.....
*Μάλιστα δώσαμε την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ Αβδήρων και το σκεπτικό της σε νομικούς και οι άνθρωποι...»τρίβανε»τα μάτια τους!!!
Ως δάσκαλος τουλάχιστον ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ αυτής της ανέντιμης πολιτικής πράξης κύριος Τσολακίδης, δεν όφειλε να τους συμβουλεύσει να είναι πιο «προσεχτικοί»;;;
......
*Τηλεφώνησα τον Αλέκο Κοντό χθες ρωτώντας τον ευθέως πόσο ...«γάτα» μπορεί να είναι –ο χαρακτηρισμός ανήκει στον Σταύρο Βλαχόπουλο- ώστε να....ενημερώνει ο ίδιος τον Τσαλίδη και τον Φώτη Καραλίδη στην δοξολογία της 25ης Μαρτίου για το έγγραφο που θα αποκάλυπτε ο «Μαχητής», όταν η ημερομηνία που του συγκεκριμένου εγγράφου είναι η 27η Μαρτίου; Δηλαδή δύο μέρες μετά;
-Μου είπε λοιπόν ότι δεν ασχολείται με τέτοιες γελοιότητες και δεν είπε αυτά που του καταλογίζουν και τον πιστεύω απόλυτα, γιατί:
1.Εγώ μόνο (και ο κύριος Τσαλίδης πιθανόν ως δεύτερος αποδέκτης...), γνωρίζουμε ποιος μου «διέρρευσε» το έγγραφο...
2.Μόνο ένας προφήτης ή ένας... καθηγητής, θα μπορούσε από τις 25 Μαρτίου να γνωρίζει το έγγραφο που θα εκδοθεί για την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ της κυρίας Ανδρέου στις 27 Μαρτίου!!!
Κι όποιος δεν εννόησε αυτά τα απλά πράγματα.... δικό του πρόβλημα!
......
*Κι όσο για το «γάτα» ο Αλέκος Κοντός, μπορεί να είναι για τους άλλους ή τον Σταύρο, στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση όμως το «γατόνι» ήταν αυτός που έβαλε veto στον Αντώνη Σαμαρά και στο κόμμα ότι «με την Γεωργία Ανδρέου δεν κατεβαίνει υποψήφιος»!
Κι ο νοών νοείτω... γιατί κάποιοι στην ανασφάλειά τους, μπορεί στα ξαφνικά να μου «κολλήσουν» και την ρετσινιά ότι έγινα...»κολλητός» του Τσαλίδη!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »