*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

30 Μαρτίου
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Ο Δήμος Ξάνθης κ. Πούλιο,
δεν είναι ΣΕΚΑΠ... «δυστυχώς»!


*Ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης, απαντάει στον εργολάβο - επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Δεν με εκπλήσσει ούτε ο λαϊκισμός του κυρίου Πούλιου, ούτε οι ύβρεις του κατά του Δημάρχου και εμού αλλά και η προσπάθειά του να «καπηλευτεί» ένα θέμα που όχι μόνο δεν προσφέρεται για καπηλεία και λαϊκισμό, αλλά για την επίλυσή του, απαιτείται διάλογος, εφικτές λύσεις και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κι όχι μόνο κραυγές και μηδενισμοί.
1. Όχι μόνο επιμείναμε και επιμένουμε ότι ευτυχώς οι ζημίες των βανδαλισμών στο Κολυμβητήριο δεν είναι μεγαλύτερες των 3.000 Ευρώ, που σημαίνει ότι το ουσιώδες πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά σας απαρίθμησα κύριε Πούλιο επακριβώς την αξία του καλωδίου που κλάπηκαν και το κόστος που απαιτείται. Δεν θέλετε να το κατανοήσετε... Μακάρι να είχε ο Δήμος μας την ευχέρεια να προσλάβει νυχτοφύλακες και να ‘χει το απαιτούμενο προσωπικό για την διαφύλαξη των αθλητικών του χώρων. Ο Δήμος Ξάνθης όμως κ. Πούλιο δυστυχώς δεν είναι ΣΕΚΑΠ και το ξέρετε, να έχει την πολυτέλεια ακόμη και εν καιρώ κρίσης να μην αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα...
2. Μακάρι να είχε την δυνατότητα ο Δήμος Ξάνθης να μπορεί να διαθέσει έναν νυχτοφύλακα για όλα τα αθλητικά κέντρα, γήπεδα και χώρους που διαθέτει. Γιατί αποκρύπτετε συνειδητά ενώ το γνωρίζετε, με τι υπαλληλικό προσωπικό έχει απομείνει ο Αθλητικός Τομέας του Δήμου Ξάνθης; Χάρις στον περίφημο «δικό σας» «Καλλικράτη»!
3. Ο Δήμαρχος Ξάνθης με το έργο και την ιστορία έχει αποδείξει στη πράξη ότι μόνο «ανεπαρκής» δεν είναι. Τα περί «ανεπάρκειας» λοιπόν σας τα επιστρέφουμε με την φράση, «εξ’ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια...», προφανώς γιατί «μπερδεύετε» τον Δήμο με την ΣΕΚΑΠ όπου βλέπουμε που οδήγησε η δική σας επάρκεια την εταιρεία...
4. Κι όσο για την παραίτησή μου, μάλλον λάθος πόρτα «χτυπάτε» πάλι... Ούτε πληρώνουμε για όσα ανιδιοτελώς προσφέρω στον τομέα Αθλητισμού, ούτε διαχειρίζομαι χρηματικά ποσά για να έχω την ευχέρεια υλικά αξίας 2.500-3.000 Ευρώ να τα πληρώνω για... 100.000 Ευρώ αφού τόσο κοστολογήσατε ως εμπειρογνώμων τις ζημιές!!!
5. Η Δημοτική περιουσία κύριε Πούλιο, δεν προστατεύετε από αντιπολιτευτικές κορώνες και κραυγές μικροψυχίας και εμπάθειας... αλλά μόνο με συνεργασία και προστασία από όλους μας. Όχι δηλαδή από τη μια να «ανακαλύπτετε» τη λεηλασία ενός δημοτικού ακινήτου (π.χ Κολυμβητήριου) κι από την άλλη, αντί να ειδοποιείτε την αστυνομία, να ασκείτε απλά αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!!!
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »