*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ Ο ΤΣΕΤΙΝ! Μειώνονται 80% τα πρόστιμα για το τζαμί της Σμίνθης!

31 Μαρτίου
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ωστόσο είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ διότι «ξεχωρίζει τα μειονοτικά αυθαίρετα με αυτά των Χριστιανών»...
*Δίνεται η δυνατότητα κατασκευής ή επισκευής τεμενών σε βακουφικά ακίνητα της Θράκης, ενώ την αρμοδιότητα για την άδεια δόμησης τους έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου
*Μειώνεται το ποσοστό του ενιαίου φόρου ειδικού προστίμου για αυθαίρετες κατασκευές για τα μέλη της θρησκευτικής μειονότητας στη Θράκη.
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων και ψηφίστηκε τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, μειώνονται 80% τα πρόστιμα για το τζαμί της Σμίνθης και γενικά τα μειονοτικά αυθαίρεται!!!
Με απλά λόγια μειώνεται το ποσοστό του ενιαίου φόρου ειδικού προστίμου για αυθαίρετες κατασκευές για τα μέλη της θρησκευτικής μειονότητας στη Θράκη. Πράξη ρατσιστική αφού το ίδιο δεν συμβαίνει με τα Χριστιανικά αυθαίρετα!!
Δίνεται επίσης η δυνατότητα κατασκευής ή επισκευής τεμενών σε βακουφικά ακίνητα της Θράκης, ενώ την αρμοδιότητα για την άδεια δόμησης τους έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου
Μιλώντας χθες στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΉ» ο ανεξάρτητος μειονοτικός υποψήφιος Μάντατζη Τσετίν «επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και διήρκεσε 15 λεπτά περίπου μέσα σε θερμό κλίμα», ανακοινώνοντας χθες ότι «μετά την έγκριση των δύο παραπάνω τροπολογιών που δικαιώνουν την μειονότητα σε θέματα και προβλήματα για τα οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια, τονίζοντας ότι «θα αγωνιστεί με όλους τους τις δυνάμεις για την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες Εθνικές εκλογές»!!!
Με απλά λόγια ο Τσετίν είναι πλέον έτοιμος να δώσει και πάλι τη ΜΑΧΗ του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ξάνθης και όλα δείχνουν ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές!

ΤΣΕΤΙΝ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ο Μάντατζη Τσετίν μίλησε χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή»του Life 92.1 fm και αφού επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, σε σχετική ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου για το αν θα είχε πρόβλημα να κατέβει υποψήφιος με τον Παναγιώτη Σγουρίδη στο ίδιο ψηφοδέλτιο», τόνισε ότι, «δεν έχει πρόβλημα με κανέναν. Όποιος κι αν είναι αυτός ο υποψήφιος...!!!»

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ
Στην ουσία του θέματος. Με βελτιωτικές αλλαγές, στις οποίες προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, και με την αποδοχή και την ενσωμάτωση τεσσάρων βουλευτικών τροπολογιών, από τις δεκάδες που είχαν κατατεθεί, ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό. Σημειώνεται ότι τις τροπολογίες ψήφισε και ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός,
Σύμφωνα με τις νέες τροποποιητικές αλλαγές:
- Δίνεται η δυνατότητα κατασκευής ή επισκευής τεμενών σε βακουφικά ακίνητα της Θράκης, ενώ την αρμοδιότητα για την άδεια δόμησης τους έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου
- Μειώνεται το ποσοστό του ενιαίου φόρου ειδικού προστίμου για αυθαίρετες κατασκευές για τα μέλη της θρησκευτικής μειονότητας στη Θράκη.
- Επιτρέπεται σε εταιρείες καυσίμων που έχουν έδρα νησιά του Αιγαίου, να τα τροφοδοτούν με όλα τα προϊόντα υγρών καυσίμων, συμπεριλαμβανομένου και του ναυτιλιακού πετρελαίου.
- Παρατείνεται για δύο ακόμα χρόνια η λειτουργία των λατομείων στην Εύβοια.
- Δίνεται η δυνατότητα να αναγερθεί στάδιο καλαθοσφαίρισης για το αθλητικό σωματείο του Ηρακλή στην περιοχή «Χορτατζήδες», στη Θεσσαλονίκη.
- Παραχωρούνται στην ιδιοκτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε Σάμο και Καλαμπάκα, τα ξενοδοχεία «Ξενία».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »