*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Ιανουαρίου
*Συνεχίζεται η λειτουργία των Τμημάτων Αρχαίων Ελληνικών (για ενήλικες) και Ιστορίας/Λαογραφίας Θράκης με διδάσκοντα καθηγητή τον Θανάση Μουσόπουλο, Φιλόλογο - Συγγραφέα.
Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου οι μαθητές που παρακολουθούν τα μαθήματα θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τη Γλώσσα και την Γραμματεία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό κατά τη λεγόμενη Βυζαντινή Περίοδο.
.......
*Η γενέθλια μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη “55” ετοιμάζει για 2η φορά, τις αποσκευές της για την Κομοτηνή. Όπως είναι γνωστό, ο Σταμάτης Κραουνάκης μάγεψε το κοινό με την έξοχη 1η εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής στις 25 Ιανουαρίου, σε μια παράσταση sold out με μεγάλη λίστα αναμονής από τις πρώτες μέρες της προπώλησης των εισιτηρίων.
......
*Ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλοντας λοιπόν να ζεστάνει τις καρδιές όλων των φίλων του στην Θράκη, θα μας ταξιδέψει για 2η φορά με την καλύτερη κατά γενική ομολογία παράσταση του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21.00 σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι 2,5 ωρών με συνοδοιπόρους την Ελευθερία Πάτση και την ορχήστρα Banda di Stelle.
......
*O Κραουνάκης ρολάρει δύο ώρες στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι και καλεί τους φίλους του να μοιραστούν μαζί του τραγούδια, λόγια και μικρόφωνο με ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και τρεις δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφεψαν τις ζωές των Ελλήνων. Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης, της καταγωγής, του Έρωτα, η κωμωδία του ζην και του ευ ζην.
.......
*Το νέο έτος φέρνει ένα καινούριο θεσμό στο cafe-bar «Το Πέτρινο». Αυτή την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη Rock Nights με εκπλήξεις, live concerts και πολύ μα πάρα πολύ ροκ μουσική για τους λάτρεις του είδους.
Ακόμα μία έκπληξη: στις δύο βαρελίσιες 500ml μπύρες η τρίτη δώρο (η τιμή της μίας βαρελίσιας 500ml μπύρας είναι 3euro).
Απολαύστε ένα μουσικό ταξίδι με πολύ ροκ διάθεση!!!
There are no strangers in Petrino, only friends you haven't met yet!!!
……
*Συνάντηση με θέμα την ενημέρωση για τις εκθέσεις τουριστικής προβολής που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό κατά το έτος 2012, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Δήμο Παγγαίου με την συμμετοχή των εκπροσώπων ενοικιαζομένων δωματίων, ξενοδοχείων και οικοδομικών επιχειρήσεων, του Προέδρου Συνδέσμων Ξενοδόχων κ, Μιτσάλη καθώς και άλλων φορέων του Δήμου. Στόχος είναι η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου, η συνεργασία μεταξύ των φορέων, του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και η προσέγγιση και προσέλευση μέσω προβολής, τουριστών και επισκεπτών στο Δήμο Παγγαίο.
……
*Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης φιλοξενεί στο χώρο του, από 24-26/2/2012, στο ισόγειο , τις εκθέσεις Πυρογραφίας του κ. Χονδρού Περικλή και Κοσμήματος της κ. Παρασκελίδου Αθηνάς.
Ένα πρωτότυπο πάντρεμα τεχνών από Ξανθιώτες Δημιουργούς.
Ώρες Λειτουργίας την Παρασκευή (24/2/2012) από ώρα 10:00- 14:00 και 16:00 – 22:00 και το Σάββατο – Κυριακή ( 25-26/2/2012) από ώρα 10:00 – 22:00.
Είσοδος ελεύθερη.
.......
*Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης προσκαλεί όλους τους φίλους του στον μεγάλο ετήσιο αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο, 18/2/2012, στην Αίθουσα Δεξιώσεων «ΑΠΟΛΛΩΝ», στο 4ο χλμ Ξάνθης - Λάγος και ώρα 21:00.
Ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς, με σύντομο αφιέρωμα σε παραδοσιακούς χορούς και στο ρεμπέτικο τραγούδι που άνθισε στα Καφέ Αμάν.
Τιμή εισόδου 18 ευρώ με πλήρες menu και ποτό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »