*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Ιανουαρίου
Αυτήν την Παρασκευή το συγκρότημα «ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ» θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη φανταστικό live στο CAFE-BAR «GOLDEN ΠΥΞΙΔΑ. Μια μοναδική βραδιά που θα θυμάστε για καιρό!!! Παρασκευή 3/2/2012 και ώρα 22.30 «ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ» και… καλή σας διασκέδαση!!! Είσοδος ελεύθερη!
.......



Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Κέντρο διασκέδασης «ΝΕΡΑΙΔΑ» στο 3ο χλμ Ξάνθης- Λάγος θα πραγματοποιηθεί ο χορός της ομάδας Ηρακλή Ζυγού σε μια αξέχαστη ποντιακή & λαϊκή βραδιά. Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ με πλήρες μενού & απεριόριστο ποτό. Να μη λείψει κανείς...
...........





Όταν ο Καρράς σου μιλάει με λόγια φιλικά και ο Οικονομόπουλος σου δίνει δώρα.
Όταν ο ολοκαίνουριος Κιάμος τραγουδάει για σένα και ο Μακρόπουλος είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Όταν είσαι το πρώτο θέμα στα live του Κωστόπουλου και ο Καλίδης σε χαιρετά.
Τότε σίγουρα θα πρέπει να βρεθείς αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο cafe-bar «Το Πέτρινο» για το πρώτο DOGGY NIGHT του 2012.
Στα deck ο DJ TORIS!!!
Σας περιμένουμε όλους (σκυλιά και μη)
Φρί Έντρανς
.............

Από αυτήν την Κυριακή, μπαίνουμε στο κλίμα του Καρναβαλιού... Τα πάρτι λοιπόν στην ΠΥΞΙΔΑ café bar (ισόγειο) θα έχουν πολλές εκπλήξεις, ενώ θα ξεκινάνε το απόγευμα της Κυριακής 5/2/2012 στις 6 το βράδυ. Αυτή τη Κυριακή η ΠΥΞΙΔΑ διοργανώνει σε συνεργασία με την Corona το party της νέας της μπύρας την CORONITA που θα κοστίζει μόνον 3 € !!! GUEST DJs TEO SGOURAKIS & VnL... Μπορείτε να κλείσετε τραπέζι στο 25410 63418 & 6976205866 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
…………..

Το ξενοδοχείο Le Chalet καλεί τους συλλόγους και τους φορείς να διοργανώσουν την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς τους στον υπέροχο χώρο τους εστιατορίου του με μπουφέ και κόστος 13 ευρώ κατ’ άτομο συμπεριλαμβανομένου και του ποτού.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 25410 68511 -15
........

*Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης και τα Τμήματα Latin, προσκαλούν τους φίλους τους, στο αποκριάτικο Party τους, την Παρασκευή, 24/02/2012, στην αίθουσα ΞΕΝΙΑ του Ξενοδοχείου EΛΙΣΣΩ και ώρα 21:30.
Ελάτε να χορέψουμε σε ρυθμούς Latin ( SALSA CUBANA και L.A. , BACHAIATA ), ZUMBA, καθώς και HIP – HOP και REGGAETON παρουσία των δασκάλων του .
Tιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »