*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Θα πάρουμε τις καραμπίνες! ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ

30 Ιανουαρίου
Οργή, θυμός και αγανάκτηση στη κοινή γνώμη, ξεσηκώνονται οι επαγγελματίες...
*Πριν 10 μέρες περίπου λήστεψαν καφέ της οδού Βενιζέλου και προχθές το βράδυ καφέ μπαρ στο παζάρι! Οπλισμένοι σαν αστακοί οι ληστές, χτύπησαν στις 8.30 το βράδυ!
Οργή, θυμός και αγανάκτηση στη κοινή γνώμη από τις συνεχείς ληστείες στη πόλη μας, οι περισσότερες από τις οποίες δεν βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας από την Περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση!!!
Με τηλεφωνήματά τους χθες στην εφημερίδα μας οι επαγγελματίες απειλούν με αντίποινα κι ότι θα πάρουν οι ίδιοι τα όπλα στα χέρια για να προστατέψουν τις περιουσίες και τον εαυτό τους.
-Θα πάρουμε τις καραμπίνες! Δεν γίνεται διαφορετικά, μας είπαν χθες δεκάδες επαγγελματίες που επικοινώνησαν μαζί μας, μετά την αποκλειστική είδηση που βγάλαμε στο blog του «Μαχητή» για τη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 20.00-20.30 σε καφέ μπαρ στο παζάρι, ενώ παράλληλα διέρρεαν και νέες ληστείες...
Άγνωστα άτομα σταμάτησαν στη διαδρομή της Νέας με τη Παλιά Χρύσα ΙΧ αυτοκίνητο και υπό την απειλή καραμπίνας ανάγκασαν τους επιβάτες να τους δώσουν ότι χρήματα είχαν επάνω τους (30 Ευρώ) και το κινητό τους, ενώ αποκάλυψαν ότι υπάρχουν επαγγελματίες που έχουν χτυπήσει οπλισμένοι ληστές με καραμπίνες, δύο και τρεις φορές...
Οι τρεις ληστές που εικάζεται ότι μπορεί να είναι οι ίδιοι, 10 μέρες πρίν λήστεψαν καφέ - Ιντερνέτ της οδού Βενιζέλου ενώ τη Κυριακή το βράδυ λήστεψαν καφέ μπαρ στο παζάρι! Οπλισμένοι σαν αστακοί οι ληστές, «μπήκαν», χτύπησαν και... εξαφανίστηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τους είδαν αρκετοί περίοικοι. !

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ
Θρασύτατη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε καφέ μπαρ παζάρι, όταν τρεις άγνωστοι γύρω στις 20.30 εισέβαλαν το μαγαζί οπλισμένοι και με απειλές και άγριες διαθέσεις, λήστεψαν εν ψυχρώ τους θαμώνες για να διαφύγουν σε χρόνο ρεκόρ και πριν προλάβει να παρέμβει η αστυνομία που ειδοποιήθηκε και έφτασε κατεπειγόντως. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες εξ’ αρχής έγιναν αντιληπτοί για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας και η όλη σκοινί εξελίχθηκε σε ελάχιστα λεπτά.
Μπήκαν μέσα, απείλησαν την υπάλληλο του καταστήματος και τους πελάτες, πήραν τσάντες και ότι χρήματα βρήκαν επάνω στους πελάτες και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι με ΙΧ αυτοκίνητο που τους περίμενε με αναμμένη την μηχανή.
Πρόκειται για το 2ο κρούσμα ληστείας σε διάστημα 10 ημερών περίπου, αφού με παρόμοιο τρόπο δράστες έκλεψαν καφέ μπαρ της οδού Βενιζέλου και εικάζεται μάλιστα ότι οι δράστες μπορεί να είναι οι ίδιοι.
Σημειώνεται ότι η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης δεν έδωσε κανένα στοιχείο για την ληστεία στην οδό Βενιζέλου.
Τα συνεχή πάντως κρούσματα αυτών των ληστειών έχουν πανικοβάλει τους καταστηματάρχες που ζητούν την άδεια είτε να οπλοφορούν, είτε να αυξηθεί η αστυνομική φύλαξη. Ήδη κάποιοι από αυτούς παίρνουν πλέον αυξημένα μέτρα προστασίας αλλά και κλειστό κύκλωμα με κάμερες για την εντοπισμό των δραστών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »