*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Δεκεμβρίου
*Φεύγει επιτέλους ο παλιός... κακός ο χρόνος... αλλά χωρίς αισιοδοξία ότι το 2012 θα είναι κι ότι καλύτερο...
Εμείς ωστόσο κρατάμε την διάθεσή μας και δεν μας «ρίχνει» τίποτα...
.......
*Σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Να σας ενημερώσω κατ’ αρχή ότι δεν θα γίνει η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου που κάθε χρόνο συνδιοργάνωναν στην Κεντρική πλατεία, Θρακική Σκηνή και Xanthi channel. Του χρόνου... υγεία να ‘χουμε.
......
Σήμερα στην οδό Πεσόντων πίσω από την Δημοτική Αγορά, το Δ.Σ. της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης (Α.ΛΕ.Ξ) σήμερα Σάββατο και από ώρα 12.30 μεσημέρι, προσκαλεί όλους τους φίλους για τον αποχαιρετισμό του γέρου χρόνου 2011 και το καλωσόρισμα του νέου (2012) με μαγκάλι και διάφορες νοστιμιές!
Παιδιά θα είμαστε όλοι εκεί... Βάλτε τα σουβλάκια και τις μπριζολίτσες...
......
*Ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά ετοιμάζει επίσης σήμερα Σάββατο το Μουσικό Θέατρο «Πολιτεία» με ζωντανή μουσική με την εκπληκτική ορχήστρα της. Και φυσικά πλήρες μενού και απεριόριστο ποσό, κέφι και χορό. Τιμή 20 Ευρώ το άτομο και 10 Ευρώ για τα παιδιά. Κλείστε τραπέζι στο 25410 72423.
.......
*Ακόμη... Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν - πάρτι, διοργανώνει η ΠΥΞΙΔΑ (Ισόγειο) σήμερα Σάββατο τα μεσάνυχτα. Στα Decks ο φοβερός d.j. VnL παίζοντας μόνο επιτυχίες και με ειδικές προσιτές τιμές σε όλες τις φιάλες. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Μια σαμπάνια κερασμένη από την ΠΥΞΙΔΑ για το κάθε ρεζερβέ τραπέζι! Προσοχή... Η ΠΥΞΙΔΑ θ’ ανοίξει 00.30, δηλαδή με την έναρξη του 2012!!! Ρεζερβέ 25410 63418 & 6976205866. Χρόνια πολλά και διασκέδαση.
.......
*Το cafe - bar «Το Πέτρινο» πρωτοπορεί ξανά (ενάντια στην κρίση) και προσφέρει κάθε Κυριακή όλα τα ροφήματα (ελληνικό καφέ, γαλλικό καφέ, φραπέ, νες, σοκολάτα απλή, σοκολάτα λευκή, σοκολάτα ανάμεικτη, τσάι, freddo esspresso, freddo cappuccino, esspresso, cappuccino) από το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι με μόνο 1 Ευρώ!
.......
*Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν διοργανώνει σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Ξενοδοχείο Le Chalet, με υπέροχο μπουφέ και ζωντανή μουσική, προσκαλώντας όλους μας να υποδεχθούμε παρέα το νέο έτος 2012.
Τιμή κατ’ άτομο 27 ευρώ. Παιδικό 14 ευρώ.
Στο menu περιλαμβάνεται απεριόριστη κατανάλωση λευκού & κόκκινου κρασιού. Κλείστε τραπέζι σήμερα κιόλας στα τηλέφωνα: 25410 68511-15.
.......
*Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του θα φθάσει και φέτος στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας ο Άγιος Βασίλης, πάνω σε μια παλιά ατμομηχανή για να μοιράσει χαμόγελα και δώρα και μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για την καθιερωμένη –τα τελευταία 28 χρόνια- εκδήλωση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Ήφαιστος» των Σιδηροδρομικών υπαλλήλων Δράμας, σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και τον ΟΣΕ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 11.30 το πρωί.
......
*Δέματα με τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια, σε άπορες οικογένειες με την ευκαιρία των εορτών προσφέρθηκαν από την 29η Ταξιαρχία Πεζικού την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου. Επίσης η στρατιωτική μουσική της ΧΧΙ ΤΘΤ έπαιξε ανάλογα μουσικά κομμάτια.
……
*Εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των δημοτικών υπαλλήλων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και αυτών που αρίστευσαν στο Λύκειο, παρέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης με την αρωγή και την ενεργή συμμετοχή της δημοτικής αρχής.
.......
*Η απονομή βραβείων πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τελευταία 12ετία με στόχο την οικονομική και ηθική υποστήριξη και επιβράβευση των μαθητών και των οικογενειών του συλλόγου.. Στην τελετή βραβεύτηκαν για την επιτυχή τους προσπάθεια, λαμβάνοντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό και έναν έπαινο προόδου, συνολικά 30 παιδιά, συγκεκριμένα 18 επιτυχόντες σε ΑΕΙ, 4 σε ΤΕΙ και 8 αριστούχοι του λυκείου. Στον Δήμο Ξάνθης; Ζούμε μάλλον στην εποχή του... τίποτα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »