*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Δεκεμβρίου
Μετά το φανταστικό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, η ΞΑΝΘΙΠΠΗ διοργανώνει σήμερα Σάββατο το εκπληκτικό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με ένα εκπληκτικό μενού και ζωντανή ορχήστρα με τους Νίκο Στογιαννίδη (μπουζούκι), Αντώνη Χειμωνίδη και Γιώργο Καρυπίδη, Πλήρες μενού 20 Ευρώ μαζί με ένα κρασί για δύο άτομα. Κλείστε τραπέζι 25410 23627.
.........

Το cafe-bar «Το Πέτρινο» πρωτοπορεί ξανά (ενάντια στην κρίση) και προσφέρει κάθε Κυριακή όλα τα ροφήματα (ελληνικό καφέ, γαλλικό καφέ, φραπέ, νες, σοκολάτα απλή, σοκολάτα λευκή, σοκολάτα ανάμεικτη, τσάι, freddo esspresso, freddo cappuccino, esspresso, cappuccino) από το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι με μόνο 1 Ευρώ! Πάμε για... καφέέέέ!!!
.......



Σήμερα Σάββατο παραμονή Πρωτοχρονιάς και Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012, ζήστε δύο ξεχωριστές βραδιές στο Romeo live και καλωσορίστε τον νέο χρόνο με Nίκο Κουρκούλη - Κέλυ Κελεκίδου. Στο καλλιτεχνικό σχήμα και η Μαρία Τζελέπη με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Τιμή πρόσκλησης με ποτό 20 Ευρώ...
Ρεζερβέ: 6936730530.
.....



Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες απευθύνει το Οικολογικό Στέκι Καβάλας και ο Σύλλογος Μανοταρόφιλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην κεντρική πλατεία Καβάλας από τις 11 έως τις 3 προκειμένου να δοκιμάσουν μανιταροχορτόσουπα και να μάθουν για την χρησιμότητα των μανιταριών στην διατήρηση της ζωής στον πλανήτη μας, καθώς και για τις δραστηριότητες των δύο συλλογικοτήτων.
Πάντως, οι διοργανωτές ζητούν, αν είναι δυνατό, οι προσκληθέντες να πάρουν μαζί τους τα πιάτα τους και τα κουτάλια τους (σε μία προσπάθεια να μειωθούν τα απορρίμματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση).
............

Το καθιερωμένο ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά ετοιμάζει σήμερα Σάββατο το News ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με είσοδο 30 Ευρώ και πριβέ όλο το μαγαζί για τους «τυχερούς» που θα υποδεχτούν εκεί τον νέο χρόνο. Πλούσιος μπουφές και άφθονο ποτό συμπεριλαμβάνονται στην πρόσκληση, ενώ ένα άτομο θα κερδίσει σε ειδική κλήρωση ένα 5νθήμερο ταξίδι για δύο άτομα, για την μαγική Αμερική!!!
.........

Dancing on ice και στη Ξάνθη. Μικροί και μεγάλοι καθημερινά, χαίρονται τη μαγεία του ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ στο Elisso Hotel με πέδιλα επάνω στον πάγο...
Η μία ώρα στοιχίζει 9 Ευρώ, η δεύτερη 5 Ευρώ και ένα Ευρώ από τα εισιτήρια πάει για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης για τους άνεργους και φτωχούς που βρίσκουν θαλπωρή στα γεύματα της Αγάπης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »