*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

Τουρκές, Μπουρχάν και Γ. Τσεγγελίδης στο γεύμα με Ντόρα στο «Κιόσκι»!

19 Νοεμβρίου
Επίσκεψη ΝΤΟΡΑΣ χθες στη σε Σμίνθη, Δήμο και ΕΒΕ Ξάνθης, με πολλές παρουσίες - έκπληξη δίπλα της…
*Η ΔΗ.ΣΥ. στηρίζει τον συνδυασμό Μωραϊτη στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στο ψηφοδέλτιό της και ο Κώστας Ζαγναφέρης;
Αισιόδοξη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα βρίσκεται εντός της Βουλής, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη χθες από την Ξάνθη, στα πλαίσια της περιοδείας της στη Θράκη.
Η κα Μπακογιάννη προέβλεψε επιμήκυνση του χρόνου της διεξαγωγής των εκλογών, καθώς και την εκτίμηση ότι ο Ελληνικός λαός επιθυμεί Κυβερνήσεις συνεργασιών.
Την Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. συνόδευαν ο Πρόεδρος της Δημoκρατικής Συμμαχίας στη Ξάνθη Δημήτρης Παναγιωτάκης και ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ενώ κατά την επίσκεψή της στη Σμίνθη την συνόδευαν και οι μειονοτικοί πολιτικοί και πρώην Νομαρχιακοί σύμβουλοι Τουρκές Χατζημεμίς και Γουσούφ Ντελή.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης η παρουσία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν στο γεύμα που δόθηκε προς τιμή της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο «ΚΙΟΣΚΙ», αλλά και η εκεί παρουσία του αντιδήμαρχου Δημοτικής Αστυνομίας Ξάνθης και πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ξεκίνησε τις επισκέψεις το πρωί από τη Σμίνθη όπου έτυχε θερμής υποδοχής από 50 περίπου μουσουλμάνους όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μύκης κ. Τσουκάλ. Την συνόδευαν τα στελέχη της μειονότητας Ιλχάν Αχμέτ (πρώην βουλευτής), Τουρκές Χατζημεμίς και Γιουσούφ Ντελή. Στη συνέχεια η κα Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης.
Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να προωθήσει τις αναπτυξιακές ζώνες σε μειονεκτικές περιοχές όπως η Θράκη, που πλήττονται από την ανεργία.
Σε ερώτηση του xanthi channel και του «Μ» για τα χαμηλά ποσοστά της Δημοκρατικής Συμμαχίας (2%), που καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις η κα Μπακογιάννη δήλωσε αισιόδοξη ότι το κόμμα της θα εισαχθεί στη Βουλή. Επανέλαβε ότι η ΔΗ.ΣΥ. αποτελεί μία πολιτική δύναμη, πίστη στα λεγόμενα της και τις αρχές της.
Η πρώην Υπουργός είχε συναντήσεις με αξιόλογα μέλη της κοινωνίας, τόσο από τον χώρο της μειονότητας όσο και ευρύτερα.
Για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς εμμένει στην ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, η κα Μπακογιάννη εκτίμησε επιμήκυνση του χρόνου, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Άφησε δε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη Κυβέρνηση και κατέληξε λέγοντας ότι ο λαός επιθυμεί στο εξής Κυβερνήσεις συνεργασίας.
Στη συνέχεια η κα Μπακογιάννη βρέθηκε στο Επιμελητήριο Ξάνθης, όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ανδρικόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Μωραϊτης.
Απευθυνόμενη προς τον κ. Μωραϊτη, η κα Μπακογιάννη του είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω από εκλογές! Οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχετε... άγχος!».Το μεσημέρι η Ντόρα Μπακογιάννη γευμάτισε με στελέχη του κόμματός της στην ταβέρνα Κιόσκι Ξάνθη όπου και το αποκλειστικό μας φωτογραφικό ρεπορτάζ, αφού σε αυτό παραβρέθηκαν και οι: Γιάννης Τσεγελίδης, Χατζημεμίς Τουρκές, Μπαράν Μπουρχάν κλπ.
Όχι όμως ο Κώστας Ζαγναφέρης.
Στις 5.30 το απόγευμα η Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. είχε κατ’ ίδιαν συνάντηση με τα στελέχη της στη Ξάνθη.
Στις 7 το βράδυ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και τέλος στις 8 το βράδυ εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματός στην Ξάνθη και στην οδό Ηρώων 107 παρουσία φίλων και στελεχών του κόμματός της.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »