*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

30 Νοεμβρίου
Το Σάββατο, 3 Δεκέμβριος στις 9:00 μ.μ. στο ξεχωριστό cafe bar GOLDEN ΠΥΞΙΔΑ (2ος και 3ος όροφος), σε συνεργασία με την VODKA URSUS συνεχίζουμε τα πολύ δυνατά παρτυ που έχουμε καθιερώσει κάθε Σάββατο. Αυτή την εβδομάδα GUEST: DJ GEORGE XATZHS & DJ ALEXANDROS & DJ V SAR...!!!
Με πολλά δωρεάν σφηνάκια!!!
FREE SHOTS FOR THE START!!!
Σας περιμένουμε....!!! Ώρα 21:00μ.μ.
Reserve: 25410 67960 / 6981995650, Β. ΣΟΦΙΑΣ 8 (ΞΑΝΘΗ)
......
*Με την παρουσία του ιδρυτή του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη Παρασκευή έως την Κυριακή στην Καβάλα, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της «Σπίθας». Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, με ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, ανοικτή για το κοινό, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι από τη Ξάνθη θα πάνε πάνω από 50 μέλη της «Σπίθα» στη Καβάλα για το Συνέδριο.
……

*Τα Φοινικόπτερα (Φλαμίγκο) πλέον είναι περισσότερα από 1000 στο Δέλτα του Έβρου και προσφέρουν ένα φανταστικό θέαμα στους επισκέπτες τους.
Η παρατήρησή τους πολλές φορές κρύβει κι άλλες εκπλήξεις. Στις 13/11/2011 παρατηρήθηκαν 13 δακτυλιωμένα Φοινικόπτερα Phoenicopterus ruber στη λιμνοθάλασσα Δράνα. Από αυτά, τα 7 δακτυλιώθηκαν στην Τουρκία, τα 3 στη Γαλλία, τα 2 στην Ιταλία και το 1 στην Ισπανία.
......
*Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ένα πουλί από αυτά που δακτυλιώθηκαν στη Γαλλία διαπιστώθηκε ότι είναι 21 χρονών, αφού δακτυλιώθηκε στις 4/8/1990 στο Etg. Du Fangassier, Bouches du Rhone!
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του συγκεκριμένου πουλιού τα προηγούμενα χρόνια, έχει περάσει από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία, καλύπτοντας περισσότερα από 8500 km ως «ταξιδευτής» της Μεσογείου.
……
*Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιδική ευχή γίνεται πραγματικότητα στην πόλη της Δράμας. Το όνειρο και η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύουν από τις 4 Δεκεμβρίου ενώ η φαντασμαγορία και το θέαμα που θα υπάρξει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά κυρίως η διάθεση εκατοντάδων νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν εθελοντικά την εκδήλωση θα δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο γιορτινό κλίμα στην πόλη της Δράμας με την «Ονειρούπολη».
Το χωριό του Αη Βασίλη ήρθε για να μείνει στις καρδιές όλων για έναν μήνα. Η ονειρική πολιτεία στην καρδιά της Δράμας δημιουργείται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που τηλεφωνούν καθημερινά στον Δήμο Δράμας προκειμένου να συντονίσουν οργανωμένες επισκέψεις.
……
*Αλλάζω θέμα. Στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού επιδίδονται ιδιώτες το τελευταίο διάστημα, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στη Ροδόπη. Κατέχοντας τη σχετική άδεια, σκάβουν σε διάφορα σημεία με στόχο να βρουν πολύτιμα αντικείμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιοχή γίνεται στόχος από κυνηγούς θησαυρών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κράτους έχουν εκδοθεί πάνω από 260 άδειες ερευνών τα τελευταία χρόνια για ιδιώτες που αναζητούν αμύθητα πλούτη.
……
*Φοιτητική βραδιά διοργανώνει σήμερα το γνωστό ελληνάδικο KYTTARO bar. Με 5 Ευρώ το απλό ποτό. Να είμαστε όλοι εκεί.
.....





*Και κλείνω με κάτι πολύ ενδιαφέρον τη στήλη. ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ HOT ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ DJs-VnL & JOHN JOHN BACK 2 BACK ON THE DECKS ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ PARTY ΤΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ CAFE - BAR... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-12-2011 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! ΡΕΖΕΡΒΕ ΣΤΟ-25410 63418

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »