*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

30 Νοεμβρίου
Φοβερές και σούπερ προσφορές για ένα 2ήμερο (1 & 2 Δεκεβρίου) θα έχει το Well Come Stores Κοκκάλας στη Ξάνθη (Μιχ. Καραολή απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών) σε τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια και άλλες ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές. Σήμερα και αύριο Welcome Stores - Κοκάλας με τιμές και υψηλής ποιότητας προϊόντα που δεν... παίζονται!
...........



Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Ορκωμοσίας των Διπλωματούχων όλων των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο Αμφιθέατρο «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» ΚΙΜΜΕΡΙΑ – ΞΑΝΘΗ.
Παρακαλούνται να τιμήσουν την εν λόγω εκδήλωση οι Διδάσκοντες και Διδάσκουσες της Σχολής, οι Φοιτητές και οι Φοιτήτριες σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, οι Φορείς και οι Σύλλογοι της Κοινότητας.
…….

Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και η Gama Gallery παρουσιάζουν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19.00 στην Gama Gallery, στην Κωνσταντινούπολη την έκθεση με τίτλο: “Μικρές ιστορίες της Ξάνθης Ι σύγχρονοι δημιουργοί της Ξάνθης”
Πρόκειται για μια σειρά δράσεων όπου η ΦΕΞ παρουσιάζει με μικρές ιστορίες την σύγχρονή πραγματικότητα της Ξάνθης.
Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει συναυλία από το «duo 8 strings», με έργα σύγχρονων Ελλήνων συνθετών.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 3 έως & τις 10 Δεκεμβρίου 2011 & ώρες 10.00 – 14.00 & 19.00 -21.00
……….

Τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας.
Handel Rodelinda το Σάββατο 3Δεκεμβρίου 19:30
Gounod Faust το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 19:55
Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής σε ζωντανή μετάδοση από την σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εγκαίρως από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Κομοτηνής.


Οι Γιατροί του Κόσμου μεριμνώντας για την υγεία των πιο ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στο πλευρό των πιο απομακρυσμένων περιοχών στην Ελλάδα με καρδιολόγο, ορθοπεδικό, νοσηλευτές και διοικητικούς θα βρεθούν στο νομό Ξάνθης και συγκεκριμένα στο Δήμο Μύκης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.
…..


Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, σε συνεργασία με την βραβευμένη με το BEST IN THE WORLD AWARD COOKBOOK GOURMAND CHEF Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης. Το Σεμινάριο του Δεκεμβρίου έχει θέμα: «Εορταστικά γεύματα». Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου θα είναι τέσσερις ώρες, θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό κύκλο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »