*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Νοεμβρίου
*Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε και η πρόσκληση του αποφοίτου ΤΕΕ και αντιδήμαρχου Ξάνθης Χρίστου Μούρκα, επίλεκτου μέλους της Στοάς Ξάνθης, για την πρώτη… δημόσια διαβούλευσή του για το… Τεχνικό πρόγραμμα 2012 του Δήμου Ξάνθης!!!
-Πριν αλέκτωρ λαλήσει ωστόσο ήρθε και η…πρώτη γκάφα Μούρκα!
Ο οποίος καλεί τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στις… 7 Νοεμβρίου για δημόσια διαβούλευση!!!
Κι έχουμε σήμερα 1 Δεκεμβρίου!!!
……
*Και να σας πω και κάτι;
-Με τους Μασόνους δεν έχω κάτι προσωπικό, παρά την εξ’ διαμέτρου αντίθετη φιλοσοφία μου… Ωστόσο κάποτε η Μασονία και γενικά η Στοά Ξάνθης, είχε τουλάχιστον ποιότητα στελεχών και προσωπικοτήτων…
-Όταν μαθαίνω ωστόσο ότι στη Στοά Ξάνθης… «πρωτοκλασάτοι» πλέον είναι οι κύριοι Μούρκας, Σωτηράκης Τσιακίρογλου, Αγκόρτζας κλπ και συγκρίνω με τις ΜΟΡΦΕΣ που κάποτε πέρασαν από εκεί… απλά θλίβομαι!
-Τίποτα άλλο…
……
*Για να πω πάντως την αλήθεια, έχω και πολλές απορίες για το ποιοι θα πάνε να… διαβουλευτούνε με τον κύριο Μούρκα! Στις… 7 Νοεμβρίου!
Και κυρίως αν τον τιμήσουν στην «πρεμιέρα» του οι κύριοι Μάκης Δάγκας, Χριστοφόρου, Γεωργανάς και… Τσεγγελίδης!!! Δηλαδή ο… «πυρήνας» του!!!
……
*Αλλάζω θέμα. «Έχουμε λόγο, δεν μας ενδιαφέρουν οι ρόλοι!»: Αυτός είναι ο τίτλος της πρόσκλησης που έφτασε στα e-mails των φίλων της ομάδας Π80 -των παλαιών «συντρόφων» στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ τις δεκαετίες '80 και '90- για τη «συνέλευση» που έχει προγραμματιστεί για την περασμένη Τρίτη στο μπαρ Baccaro στο κέντρο της Αθήνας.
......
*Στη συνάντηση αναμένονταν να παραβρεθούν ο Γ. Ραγκούσης, η Α. Διαμαντοπούλου αλλά και ο ημέτερος Σ. Ξυνίδης.
-Αργά αλλά σταθερά παίρνουν όλοι θέση για την επόμενη μέρα (μετά Γ. Παπανδρέου) στο ΠΑΣΟΚ...
Που ωστόσο θα σημάνει και τη λέξη της πολιτικής καριέρας των περισσότερων!
.......
*Αν ο Γ. Παυλίδης έχει πρόβλημα με τον... εαυτό του, δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...
Άλλωστε ανάγκη μας έχει και ανάγκη δεν τον έχουμε... και ειδικά τώρα που οι περισσότεροι του έκοψαν ακόμη και τη καλημέρα αφού ο άνθρωπος δυστυχώς δεν αλλάζει...
-Και εξακολουθεί να φέρεται άφιλα και αγνώμονα ακόμη και απέναντι στους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για πάρτι του.
Και αναφέρομαι ναι... Και στον Στέλιο Μωραϊτη!
……
*Και φυσικά στο ερώτημά μου προς τον πρώην Νομάρχη Ξάνθης για το τι έγινε με τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ του Αγκόρτσα (στο ξενοδοχείο του) και γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να τα κοινοποιήσει λόγω Περιφερειακών εκλογών…
Δεν περιμένω να μου απαντήσει!!! Εννόησα..
.......
*Χαμός γίνεται από χθες με τις λίστες που μοιράζει δεξιά κι αριστερά ο Απόστολος Αγκόρτσας, αποκαλύπτοντας και τους δύο εκδότες που του υπόσχονται να τον στηρίξουν και μάλιστα... του σημειώνουν και κάποια ονόματα που επηρεάζουν! Έκανα χθες την αποκάλυψη και τά ‘χουν πάρουν όλοι με τον επιπολαιότητά του...
-Θες να μάθει κάτι όλη η Ξάνθη; Πές το στον Απόστολο κρυφά και παρακάλεσέ τον... να μη το πει σε κανέναν!
-Θα το ξέρει την επομένη όλη η Ξάνθη!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »