*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ

28 Οκτωβρίου


Φύγετε!!! ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ!
*Έντονες αποδοκιμασίες κατά της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Δραμινού Υφυπουργού Υγείας!!! Επεισόδια εργαζομένων και συνδικαλιστών με τα ΜΑΤΑ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Εδώ και τώρα εκλογές, να φύγει αυτή η επικίνδυνη Κυβέρνηση με αυτόν τον ανίκανο Πρωθυπουργό!


ΦΥΓΕΤΕ!!! Δεν σας θέλει ο κόσμος!
Με έντονες αποδοκιμασίες ο λαός της Ξάνθης αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης στη παρέλαση της Ξάνθης Υφυπουργό Υγείας κ.Τιμοσίδη αναγκάζοντας την αστυνομία να τον φυγαδεύσει, προκειμένου να μην υπάρξουν χειρότερα...
Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν όταν αγανακτισμένοι πολίτες και συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ με υβριστικά συνθήματα θέλανε να βάλουν τα πανό τους στη πρώτη γραμμή της παρέλασης, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.
Δημιουργήθηκαν έντονες συμπλοκές, ενώ κατά την παρέλαση δεκάδες μαθητές γυρνούσαν αριστερά τα κεφάλια αντί δεξιά, δηλαδή προς την εξέδρα των επισήμων.
Τα επεισόδια χειροτέρεψαν μετά το τέλος της παρέλασης όταν συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και αγανακτισμένοι πολίτες συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ όταν οι πρώτοι επεχείρησαν να περάσουν τον δρόμο με πανό ενώ Αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν ακόμη και προπηλακίζοντας τους μάταια όμως αφού τίποτα δεν τους σταματούσε τον οργισμένο κόσμο. Παράλληλα ο κόσμος αποδοκίμαζε συνεχώς τον Δραμινό Υφυπουργό που φυγαδεύτηκε «τρέχοντας» και υπό την συνοδεία αστυνομικών.
Επίσης και κατά την κατάθεση στεφάνων ο Μ. Τιμοσίδης δέχθηκε «τα πυρά» των πολιτών με γιούχου και ερωτήματα όπως «σε ποιον καταθέτεις στεφάνι» και «ποιανής κοινωνικής αλληλεγγύης είσαι Υπουργός». Στεφάνι κατέθεσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Στυλιανίδης ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γκοδοσίδης, ο Διευθυντης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Την παρέλαση παρακολούθησε και ο βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός που ζήτησε «εκλογές εδώ και τώρα» και «να φύγει αυτή η επικίνδυνη Κυβέρνηση κι αυτός ο ανίκανος Πρωθυπουργός».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »