*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Οκτωβρίου
*Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αλλά ποιος λέτε ότι έκλεψε τις…εντυπώσεις με την παρουσία του;
Μα ο ακόμη…δικηγόρος Θεολόγος Καλαϊτζής!!! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό…
…..
*Παρά την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του Αρείου Πάγου και την καταδίκη του, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ, όχι μόνο συνεχίζει να δικηγορεί, αλλά πήγε χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, προκειμένου να …..«υπερασπιστεί» τα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ γνωστού καφέ μπαρ της Πλατείας Αντίκα!!!
Ότι έκανε δηλαδή και ως δικηγόρος-δημοτικός σύμβουλος τον καιρό της παντοδυναμίας του…
…..
*Διότι σε ουκ ολίγες υποθέσεις, πήγαινε ο δικηγόρος του Δήμου Ξάνθης Δημήτρης Αναστασιάδης τότε στα δικαστήρια (επί Αειμνήστου Φ. Αμοιρίδη και μετά επί Στυλιανίδη) και ποιους λέτε είχε απέναντί του;
-Τους…δικηγόρους-δημοτικούς συμβούλους!!!
-Με πρώτο και καλύτερο τον Θεολόγο…
……
*Σε κάποια φάση μάλιστα, το ευτράπελο ήταν ότι η Πολεοδομία έβαζε τα πρόστιμα στους μαγαζάτορες και στην Επιτροπή Προστίμων εμφανίζονταν ως δικηγόροι τους, είτε κάποιος συνεργάτης των δικηγόρων δημοτικών συμβούλων….
Μια ιστορία που αξίζει να γίνει κάποτε…βιβλίο!
…..
*Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τα πρόστιμα των 100.000 Ευρώ που έβαζε ο Νικολόπουλος στο πρώην Kali bar και μετά έρχονταν ο…Θεολόγος και τα έσβηνε με αποτέλεσμα να πάνε για παράβαση καθήκοντος όλοι μαζί στο Εφετείο!!!
-Όπου αθωώθηκαν (υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και Θεολόγος…), ελλείψει…δόλου!!!
Αλλά έχουμε μπροστά μας χρόνο να τα επαναφέρουμε αυτά τα θέματα….καθώς αθωώθηκαν τότε οι συγκεκριμένοι κύριοι, χωρίς να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίες ή εγώ που αποκαλύψαμε εκείνη την «βρώμικη» ιστορία με τα παράνομα του Kalibar.
….
*Ερώτηση προς Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ.Πεταλωτή αλλά και κάθε αρμόδιο…
-Πως είναι δυνατόν και εξακολουθεί κύριε Υπουργέ να «δικηγορεί» ο κύριος Θεολόγος Καλαϊτζής καταδικαστείς με ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση για πλαστογραφία; Ποιοι τον «προστατεύουν»;
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ως πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς, ή το κόμμα του ΠΑΣΟΚ;;;
Δώστε μας επιτέλους μια απάντηση γιατί έχουμε μπερδευτεί;
………
*Έτοιμος για νέος Δήμαρχος Ξάνθης ο Μανώλης Φανουράκης, αφού πήρε και το επίσημο «βάπτισμα» ως…νέος Ροταριανός στην εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης.
…..
*Το πιο ωραίο από όλα;
Ο Μανώλης Φανουράκης πήγε να μιλήσει στους Ροταριανούς το βράδυ της Πέμπτης, συνοδευόμενος από τις κυρίες Αριστέα Αλατά και Νατάσσα Μπαξεβανίδου, στελέχη της πρώην ΔΗΚΕΞ των…απευθείας αναθέσεων και όχι μόνο!
-Αλήθεια, τι την χρειάζονταν κύριε Δήμαρχε, τόσο πολυτελή «συνοδεία»; Μπορούμε να μάθουμε;
…..

*Κι ένα ερώτημα για τον Νικολόπουλο της Πολεοοδμίας. Τελικώς θα μας πει τι τρέχει με το αυθαίρετο που υπερασπίστηκε χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο Θεολόγος; Καθότι μαθαίνω ότι τον Ιούλιο γκρέμισαν το ένα αυθαίρετο και κάνανε ένα άλλο πιο…μικρό, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, η Πολεοδομία δεν είχε…χρόνο να πάει να κάνει αυτοψία!!! Τι «τρέχει» κ.Νικολόπουλε;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »