*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΓΟΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ Νέα πρόταση για αγορά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , ενδιαφέρεται να την αγοράσει Άραβας

30 Σεπτεμβρίου
Ο Γιώργος Γεωργίου εκπροσωπεί το γραφείο που δούλεψε για την αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Σίτι από τον Σεϊχη Μανσούρ!**Ο Γιώργος Γεωργίου εκπροσωπεί την εταιρεία Άρμπορις Κάπιταλ με έδρα το Αμπουντάμπι. που δούλεψε για την αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Σίτι από τον Σεϊχη Μανσούρ!
Μετά τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, εκπρόσωπος του γραφείου που μεσολάβησε στην αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Σίτι, κατέθεσε φάκελο εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά όλων των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο άνθρωπος που επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο κ. Γεωργίου και εκπροσωπεί το γραφείο που δούλεψε για την αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Σίτι από τον Σεϊχη Μανσούρ.
Ο κ. Γεωργίου συναντήθηκε χθες το πρωί στις 11:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον κ. Δημήτρη Γόντικά και τον Αλέξανδρο Παπαδοσπυριδάκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Άραβας ενδιαφέρεται για να αγοράσει όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »