*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

30 Σεπτεμβρίου
Αύριο Σάββατο ο δημοφιλής Xάρης Κωστόπουλος (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ), εμφανίζεται για μια και μοναδική live βραδιά στο Rich live clubbing με το συγκρότημά του. Σε παλιές και νέες επιτυχίες που θα ξεσηκώσουν την ατμόσφαιρα.
......

Με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως, συνδέεται από τις 30 Οκτωβρίου η Αλεξανδρούπολη με τη Μυτιλήνη, σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων που ανακοίνωσε η εταιρεία Sky Express.
Τα δρομολόγια θα γίνονται με αεροσκάφος 30 θέσεων, κάθε Παρασκευή και Κυριακή, χωρίς άλλους ενδιάμεσους σταθμούς, και το κόστος του εισιτηρίου για απλή μετάβαση θα είναι 85 ευρώ, μαζί με τους φόρους.
......

Σήμερα μετά τις 10 το βράδυ ξεκινάει το lolabar (πρώην Chilly) στην Χασιρτζόγλου 7 στη Π. Πόλη με την ιστορική «συμμαχία» του Ντορόζ με τους πρώην επιχειρηματίας του Jackson Γιώργο Μουσμουλίδη και Μπάμπη Δαργανάκη. Ένα... lolabar μόνο γι’ αυτούς που αγαπάν τον εαυτό τους και θέλουν να ζουν!
.......

BAZZAR του Φιλοζωϊκού Σωματείου ΣΩΖΩ Ζωοφίλων Ξάνθης, για να ενημέρωση πολιτών και πουλώντας ημερολόγια, κούπες, μπλουζάκια, τετράδια και κοσμήματα, για την ενίσχυση του Σωματείου. Βοηθήστε μας, να τα βοηθήσουμε. Σας περιμένουμε όλους εκεί! Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί στις 10 το πρωί.
......

Το Σάββατο, 22 Οκτώβριος στις 9:00 μ.μ. στο Κέντρο διασκέδασης «Πολιτεία» (4ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Ιάσμου), θα εμφανιστεί ο δημοφιλής Πόντιος τραγουδιστής Στάθης Νικολαϊδης. Μαζί το Ατματζίδης και Ζώης. Τιμή εισόδου 15 Ευρώ με φαγητό και άφθονο ποτό.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΣΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6937341865
.........

Η BAND SYMVANT σε μουσική ενορχήστρωση και επιμέλεια προγράμματος του Μάριο Κιοσσέ και ο Γιώργος Κουμουλίδης εμφανίζονται αυτήν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Cammeo στις Σέρρες και την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Da Vinci στην Ξάνθη. Με παλιές και νέες επιτυχίες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »