*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

25 Αυγούστου
ΠΑΡΤY ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ MY CLUB!!!
Στις 30 Αυγούστου ημέρα Τρίτη το my club ανοίγει τις πόρτες του και γιορτάζει μαζί με τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας το Μπαϊράμι.
Ήδη γίνεται χαμός από ρεζερβέ και πρόκειται να διοργανωθεί ένα από τα καλύτερα πάρτυ του καλοκαιριού, αφού οι διοργανωτές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πρόκειται μάλιστα να κληρωθούν πολλά και πλούσια δώρα.
Έναρξη: 22.30
Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ με ποτό
Τιμή φιάλης: 80 Ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973602046
Το σύνθημα της βραδιάς; «Για ένα μέρος που όλοι μπορούν να χορέψουν ελεύθερα... club to my club».

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Barouge (πρωην Quasimodo) ΞΑΝΘΗ
ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΑΡΜΟΝΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΕΜΑΝΟΥΗΛ - ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΚΟΥΤΑΣ - ΚΑΙ ΜΠΑΣΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΕΖΙΔΗΣ


21 εργαστήρια λειτουργούν στη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό της περιοχής να ασχολείται με δράσεις τις αρεσκείας του.
Κατά τη διάρκεια των εορτών εκλεκτοί καλεσμένοι συμμετέχουν στα σεμινάρια που οργανώνουν στα εργαστήρια. Στις 30 και 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Κινεζικής Καλλιγραφίας με τον Luoke Chen και την 1η , 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου εργαστήρια Tai Chi με Γερμανούς δασκάλους. Πληροφορίες – εγγραφές για τα εργαστήρια Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης Αντίκα 7 ή στα τηλέφωνα 25410/25421 – 6937120986. Σπεύσατε...

*Το Κέντρο Μελετών «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», τιμώντας την μνήμη του αειμνήστου Αλέξανδρου Μπαλτατζή, κάνει γνωστό ότι την Τρίτη 30 Αυγούστου 2011, ημέρα εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου, θα τελεσθεί, από ώρα 07.30 -9.30 π.μ., Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Κηρύκου και Ιουλίτης των Νεκροταφείων Ξάνθης.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ψαλλεί τρισάγιο στο τάφο του αειμνήστου Αλεξάνδρου Μπαλτατζή και στην συνέχεια θα προσφερθεί καφές.

Από Δευτέρα 22 Αυγούστου έως Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 θα βρείτε στο MAKRO Ξάνθης (3ο χλμ. Ξάνθης - Πετεινού) τις ακόλουθες προσφορές
Άρπαξε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
AIR CONDITION FISHER
9.000 BTU – 159 €
12.000 BTU – 179 €
Επίσης από 22 έως 27 Αυγούστου και μόνο στο Makro Ξάνθης.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!
Καρπούζι Ν. Λαρίσης παλέτα : το κιλό 0,12 €
Πιπεριές πράσινες εγχώριες χαρτοκιβώτιο: το κιλό 0,55 €
Σολωμός Νορβηγίας superior: το κιλό 5,75 €
Φρέσκο χοιρινό σουβλάκι 60 - 100gr. Ολλανδίας συσκευασία περίπου 4 kg: το κιλό 3,29 €

Σήμερα ανεβαίνει Θερινό Δημοτικό Θέατρο η παράσταση «Τα κορίτσια με τα Μαύρα» των συγγραφέων Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που όπως και στα Γιαννιτσά αλλά και άλλες πόλεις, δίνουν την δική τους θέση για την κωμωδία που ανεβάζουν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα Xanthi Press (χορηγός επικοινωνίας), τον STAR και TA NEA που ασχολήθηκαν με το θέμα.
Η αντίδραση του κοινού της Ξάνθης θα φανεί σήμερα το βράδυ στο θερινό δημοτικό θέατρο…
Κι όσο για τη θέση του «Μ»; Παραμένει σταθερή και αταλάντευτη… Ο σκοταδισμός και ο Μεσαίωνας, δεν έχουν θέση στη Τέχνη και το θέατρο… η ανακοίνωση αδίκησε την ίδια την Μητρόπολη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »