*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

«Έδειξε» τον… διάδοχο!

31 Αυγούστου
Από αύριο 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν Πρόεδροι στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με απόφαση Δημάρχου Ξάνθης οι Δημήτρης Μπένης και Παναγιώτης Ταρενίδης

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
*Στην μετά Στυλιανίδη εποχή που θα γίνει μέσα στη θητεία του, Δημήτρης Μπένης και Παναγιώτης Ταρενίδης θα διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο στην εσωτερική αναμέτρηση του συνδυασμού…! Outsider ο Τσέπελης, που κλείνει στον Ταρενίδη.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
«Δεν κινείται τίποτα στον Δήμο αν δεν ενημερωθώ εγώ…», τόνισε!
Από αύριο 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν Πρόεδροι στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με απόφαση Δημάρχου Ξάνθης οι Δημήτρης Μπένης και Παναγιώτης Ταρενίδης
Ο Δήμαρχος Ξάνθης επιστρέφοντας από τις διακοπές του στη Ρωσία, ανακοίνωσε χθες το πρωϊ στους αρκετά «εμβρόντητους» αντιδημάρχους του (ο πρώτος όμως το γνώριζε ήδη, ενώ ο δεύτερος έπεσε από τα σύννεφα…) την απόφασή του, επικαλούμενος... φόρτο εργασίας!!! (Σ.Σ. Ενώ εδώ και δύο μήνες κάνει… διακοπές και δεν εμφανίζεται πουθενά…)
Στην ουσία δηλαδή, «έδειξε» χθες τον… διάδοχο, ενώ παράλληλα από δω και πέρα δεν κινδυνεύει από τη συγκεκριμένη θέση να βρεθεί… κατηγορούμενος σε οποιαδήποτε υπόθεση από αυτές που αποφασίζονται στις συγκεκριμένες ουσιαστικές επιτροπές…

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
Αντικειμενικοί κύκλοι εκτιμούν πλέον ότι ουσιαστικά δρομολογούνται από δω και πέρα εξελίξεις στην παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης και όλα δείχνουν πλέον ότι στην μετά Στυλιανίδη εποχή που θα γίνει μέσα στη θητεία του και σίγουρα ΟΧΙ στην ολοκλήρωσή της, Δημήτρης Μπένης και Παναγιώτης Ταρενίδης θα διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο στην εσωτερική αναμέτρηση του συνδυασμού…! Outsider ο Τσέπελης, που «κλείνει» πάντως προς την πλευρά του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Παναγιώτη Ταρενίδη.
-Επισημαίνεται επίσης ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης αποφάσισε να «περάσει» το θέμα
-προφασιζόμενος «φόρτο εργασίας»!!!- από τα φιλικά προς τον ίδιο Μ.Μ.Ε, ενώ κάλυψε τον Μανώλη Φανουράκη για τις απευθείας αναθέσεις των τηλεοπτικών παραγωγών του Δήμου Ξάνθης στο μέχρι χθες αντίπαλό του κανάλι λέγοντας επί λέξει, «αν εγώ δεν ερωτηθώ δεν κινείται τίποτα στον Δήμο…»!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟΣΤ. ΑΓΚΟΡΤΖΑ
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί στη τοπική γνώμη η ΟΜΟΛΟΓΙΑ του Δημάρχου Ξάνθης (ενώ μέχρι χθες το αρνιότανε και άφηνε εκτεθειμένους ακόμη και τους αντιδημάρχους του…), στο Μέσον που έκανε τις αποκαλυπτικές τους δηλώσεις ότι, «είναι γνωστό ότι στο Δήμο δεν κουνιέται φύλλο και δεν γίνεται τίποτα, αν οι συνεργάτες του, δεν έχουν την… συγκατάθεσή του!!!».
Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ αυτή δικαιώνει περίτρανα τόσο τον ανάδοχο του έργου Βαγγέλη Βασιλειάδη όσο και τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Απόστολο Αγκόρτζα στο θέμα της περίφημης «δεντροφύτευσης» στη Μνήμη του Αείμνηστου Λάμπρου Παπαντωνίου, όπου επί μήνες ΑΡΝΙΟΤΑΝΕ ότι… γνώριζε τίποτα (!) και δήλωνε… πλήρη άγνοια για την διαχείριση και τον τρόπο που αξιοποιήθηκε η χορηγία των Ελληνοαμερικάνων για το συγκεκριμένο θέμα.
Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του XanthiPress που μιλάει μάλιστα για… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, το συγκεκριμένο Μέσον δημοσιεύει δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης στις οποίες αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
«…Είναι γνωστό ότι πάντα δίνω αρμοδιότητες στους συνεργάτες μου για να παρακολουθώ καλύτερα όσα συμβαίνουν στο Δήμο. Ταυτόχρονα, άλλωστε, είναι γνωστό ότι στο Δήμο δεν κουνιέται φύλλο και δεν γίνεται τίποτε αν οι συνεργάτες μου δεν έχουν τη θέση ή τη συγκατάθεσή μου για κάτι»!!!
Η ομολογία αυτή του Δημάρχου Ξάνθης δηλαδή ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ακράδαντα ότι «πίσω από όλες τις ενέργειες του Τσέπελη, του Δημήτρη Μπένη, του Απόστολου Αγκόρτζα, τον Αλέκο Κυριακίδη στην ΕΠΑΞ κλπ αλλά και όσα καταγγέλλονται κατά καιρούς για τον Δήμο Ξάνθης», αυτός έχει το πρώτο και τελευταίο χέρι!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »