*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

24 Αυγούστου
*Με τους καλύτερους οιωνούς ολοκληρώνεται η τουριστική περίοδος για την Καβάλα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας Απόστολο Αθιανά. Σύμφωνα με τον κ. Αθιανά τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Βαλκάνοι τουρίστες ήταν αυτοί που έδωσαν πνοή στο τουριστικό ρεύμα του φετινού καλοκαιριού αντισταθμίζοντας κατά ένα μέρος τις απώλειες από τους Έλληνες τουρίστες που φέτος σημείωσαν μείωση της τάξης περίπου του 30% σε σχέση με πέρυσι λόγω της οικονομικής κρίσης.
Οι τουρίστες από τα Βαλκάνια προέρχονται κυρίως από Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Σκόπια ενώ ικανοποιητική ήταν και η επισκεψιμότητα από πλευράς των Τούρκων.

*Στελέχη της Microsoft θα βρεθούν στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα ο Δήμος Αβδήρων διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, ώρα 19:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στη Γενισέα Ξάνθης, ημερίδα με θέμα «Κουλτούρα, Εργασία, και Έρευνα στη Microsoft» με ομιλητές την Mary Czerwinski, Research Manager at Microsoft Research και τον Σάββα Παραστατίδη, Principal Software Developer Engineer at Microsoft.
Στόχος της ημερίδας είναι, να ενημερώσει κυρίως τους νέους σχετικά με τις ερευνητικές δραστηριότητες που διαμορφώνουν τις μελλοντικές τεχνολογίες, την κουλτούρα και τον εργασιακό χώρο της Microsoft. Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό.

*Ξεκίνησαν ήδη και αναγγέλλουν ένας - ένας οι σύλλογοι τις εκδηλώσεις τους. Έτσι ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ και φέτος δυναμικά περιμένουν τους φίλους τους, στο ίδια σημείο (Εκκλησία το καβάκι)...

*Επίσης το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. ξεκινάει και το στέκι των Ανεπρόκοπων, στην οδό Λευκού πύργου, πάνω από chilli – cream.

*Όσοι σύλλογοι θέλουν να αναγγείλουν το στέκι τους από τη στήλη και να ενημερώσουν τους Ξανθιώτες που θα τους βρούνε, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου καθημερινά στο τηλέφωνο 25410 20.670 ή να μας στέλνουν ένα μικρό δελτίο τύπου στο 25410 27368.

*Από Δευτέρα 22 Αυγούστου έως Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 θα βρείτε στο MAKRO Ξάνθης (3ο χλμ. Ξάνθης - Πετεινού) τις ακόλουθες προσφορές
Άρπαξε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
AIR CONDITION FISHER
9.000 BTU – 159 ευρώ.
12.000 BTU – 179 ευρώ.

Επίσης από 22 έως 27 Αυγούστου και μόνο στο Makro Ξάνθης.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!
Καρπούζι Ν. Λαρίσης παλέτα: το κιλό 0,12 ευρώ.
Πιπεριές πράσινες εγχώριες χαρτοκιβώτιο: το κιλό 0,55 ευρώ.
Σολωμός Νορβηγίας superior: το κιλό 5,75 ευρώ.
Φρέσκο χοιρινό σουβλάκι 60 - 100gr. Ολλανδίας συσκευασία περίπου 4 kg: το κιλό 3,29 ευρώ.

*Απίστευτο. 25.000 ευρώ κοστολογήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου η μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων και πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες δημοσιοποίησης εκδηλώσεων από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Διδυμοτείχου.
Οι κάτοικοι λοιπόν του Δήμου Διδυμοτείχου (της πόλης και των χωριών) θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 25.000 € προκειμένου να ενημερώνονται από το Δημοτικό Ραδιόφωνο για τις εκδηλώσεις και ότιδήποτε άλλο σχετικό μπορεί να ανακοινωθεί από το συγκεκριμένο μέσο.
-Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει δηλαδή....

*Οι Βάτραχοι χαλαρώνουν στο στέκι τους σε lunge ρυθμούς και σερβίρουν δροσερά ποτά και κοκτέιλ, παγωμένες μπύρες, ελαφρύ φαγητό και πολλά, πολλά ακόμη. Όλα αυτά στην οδό Πινδάρου, δίπλα στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής.
Και για όσους όλα αυτά δεν είναι αρκετά …
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου - Γιάννης Αγγελάκας Live (Υπαιθρ.Δημ.Αμφ.Ξάνθης)
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου - Έκθεση Trash Art από τον Τριαντάφυλλο Βαΐτση
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου - Karaoke Party
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου - Kitscherella πάρτυ
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου – Displayed Live
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου - “Let’s dance!” – FrogRadio .gr
*Ενώ σε όλη διάρκεια των γιορτών παλιάς Ξάνθης, στο Στέκι Π.Σ. Βάτραχοι θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του «Χαμόγελου Του Παιδιού»
και έκθεση φωτογραφίας της Ελένης Θεοδωρίδου με θέμα “ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ”.

*Κι με ρωτάτε τώρα τι θα γίνει με το δικό μας στέκι, αυτό δηλαδή της Θρακικής Σκηνής... σας ενημερώνω κι εμείς όλοι είμαστε προς το παρόν σε αναμονή. Με την πρώτη ευκαιρία πάντως θα σας ενημερώσω...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »