*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

Στην Ξάνθη (έδρα του Δ΄.Σ.Σ. ) το ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ, στην Αλεξανδρούπολη το «κράτησε» ο Ντόλιος!!!!

31 Αυγούστου
Στα ΚΕΠ οι υπάλληλοι των στρατολογικών γραφείων που καταργούνται
Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα μεταταγούν οι πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που απασχολούνται σε στρατολογικά γραφεία που καταργούνται, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Άμυνας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Γιαννάκη, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης κατέθεσε στη Βουλή έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο η υλοποίηση των συγχωνεύσεων των στρατολογικών γραφείων θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο.
Τπ κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει τη συγχώνευση των 57 στρατολογικών γραφείων της χώρας και τη συγκρότηση 18 νέων στρατολογικών υπηρεσιών στις έδρες των Περιφερειών.
Ο υπουργός Άμυνας ανέφερε στην απάντησή του ότι μόνο από τη μη καταβολή μισθωμάτων, καθώς οι νέες υπηρεσίες θα στεγάζονται σε κτίρια ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και του Δημοσίου, θα εξοικονομηθούν 170.000 ευρώ ετησίως.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι ενώ το Στρατολογικό Γραφείο Ξάνθης καταργείται και κλείνει για να μεταφερθεί στην Κομοτηνή, στον Έβρο (Αλεξανδρούπολη), διατηρείται το Στρατολογικό Γραφείο, ύστερα από ενέργειες του πρώην Υπουργού κ.Ντόλιου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικό ο Τύπος και τα blogs της περιοχής.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ.Σωκράτης Ξυνίδης και ο πρώην λαλίστατος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας τι λένε για όλα αυτά άραγε; Μια πειστική απάντηση τουλάχιστον....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »