*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Αυγούστου
*Το θέμα είναι να μη…καβαλήσει καλάμι, διότι και ανερχόμενος είναι αλλά και πολύ νέος….Ο φοβερός Γιώργος Καρυπίδης λοιπόν των Soul Mates κατά τα πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί το χειμώνα στο Rich live clubbing, ενώ θα κάνει πρόβες αυτές τις μέρες και με το συγκρότημα του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ, την Bant Symvant!
-Τον Γιώργο Καρυπίδη θα θαυμάσετε όλοι άλλωστε φέτος και στο στέκι της Θρακικής Σκηνής στα θερινά «Ολύμπια» με τα απίθανα ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ του Νίκου Στογιαννίδη!!!
…….

*Υπενθυμίζω ότι σήμερα Bant Symvant και Τηλέμαχος Σέργης (θα έρθει έμαθα και η Βενέτη τελικά…), εμφανίζονται στην ελληνική βραδιά του My club, ενώ δεν αποκλείεται ο νέος….Βέρτης, όπως χαρακτηρίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, να τραγουδήσει και στα θερινά «Ολύμπια» σε μια από τις υπέροχες βραδιές που ετοιμάζει…
Όλα είναι στο «παιχνίδι»…
……..

*Η είδηση; Όπως μου αποκάλυψε ο Τόρης Παπαδήμας της Θρακικής Σκηνής, δεν αποκλείεται το κεντρικό μπαρ φέτος στα θερινά «Ολύμπια» να κρατήσει η μαγική Σίσσυ…
Αφού τα πάντα αλλάζουν φέτος στο στέκι!!!
-Θα το διαπιστώσετε από το ξεκίνημα που γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου…
…….

*Καθυστερημένο κατά μία μέρα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ….
-Τα χρόνια μου πολλά και τις θερμές μου ευχές για τον δημοσιογράφο και φοβερό ζωγράφο Αλέξανδρο Παυλικιάνο που γιόρταζε χθες!
-Ο Αλέξανδρος θα εκθέσει έργα του στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης τόσο στη δημοτική πινακοθήκη, όσο και στον προθάλαμο των «Ολυμπίων», όπου η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής, έκθεση φωτογραφίες και έκθεση Βιβλίου….Άντε Αλέξανδρε και του χρόνου, χωρίς ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
……..

*Βέβαια την μεγάλη…είδηση θα σας την αποκαλύψω αύριο!!! Και θα έχει σχέση με την σύμβουλο του Τοπικού Ευμοίρου Αλεξάνδρα Κουσίδου, ηθοποιό της Θρακικής Σκηνής…
Περιμένετε και θα δείτε!!!! Τι θα σας αποκαλύψω….Αύριο!!!!
…….

*Τελευταία μέρα σήμερα για την Μαρία Ιακωβίδου, την θαυμάσια παραγωγό του Life 92.1 fm αφού «κλείνει»τον κύκλο της, προκειμένου να φύγει για σπουδές στη Βουλγαρία.
Τι θα σπουδάσει; Μα καθηγήτρια ΜΟΥΣΙΚΗΣ, αφού το ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ξάνθης τελείωσε!!!
…..

*Δεν κοιμούνται από αγωνία όπως μαθαίνω περιμένοντας πότε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Άγγελου Μουρβάτη στα πλαίσια των Γιορτών Π. Πόλης, για να τον…απολαύσουν και να τον χειροκροτήσουν θερμά!!!
-Αναφέρομαι στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και τον Πρόεδρο Πολιτισμού Μανώλη Φανουράκη…
-Εγώ όπως είναι γνωστό, προτιμώ…..ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ! Οπότε αν μάθετε λεπτομέρειες, μου λέτε και μένα…
…….

*Το ότι ο φοβερός Γιώρκας Λούκας θα κάνει έναρξη στο 2ήμερο 9 και 10 Σεπτεμβρίου στη ΠΡΕΜΙΕΡΑ του RICH LIVE clubbing φαντάζομαι ότι θα το έχετε μάθει…
-Αυτό ωστόσο που δεν ξέρετε….
-Ο Λούκας την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα τιμήσει με την παρουσία του το στέκι της Θρακικής Σκηνής όπου διεξάγεται το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, προκειμένου να δει τα ταλέντα του Ξανθιώτικου τραγουδιού και να πει κι ένα δύο τραγούδια….
Φυσικά θα συνοδεύεται από τον Ηλία Ταληκριάδη και δεν αποκλείεται αν το Φεστιβάλ τελειώσει μέχρι τις 12 το βράδυ, να βραβεύσει ο ίδιος τον ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΤΗ!
…..
*Η είδηση….Το Rich live clubbing και ο Ηλίας Ταληκριάδης, προσφέρουν ένα μπουκάλι στον ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΤΗ του φετινού ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!!!
Πάμε να….τραγουδήσουμε!!!!
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »