*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή στη Δράμα

31 Ιουλίου
Συνελήφθησαν την 29-07-2011, στην Εξοχή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί για κλοπή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (29-07-2011), μία 28χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, μετέβη σε κατάστημα του Κάτω Νευροκοπίου. Εκεί προσποιούμενη την πελάτισσα, αφαίρεσε από τσαντάκι, που βρισκόταν δίπλα στην ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 4,445 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 61χρονος υπήκοος Βουλγαρίας (συνεργός) και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος (42χρονος ημεδαπός), μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή, προσπάθησε να ακινητοποιήσει την 28χρονη, χωρίς αποτέλεσμα και ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, την στιγμή που προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

Η 28χρονη αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από τον 42χρονο, ενώ στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 4,445 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »