*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

30 Ιουλίου
*Με μια πρόσκληση ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου.....ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στο ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ.
*ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Κ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.

*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ .ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

*Στο κέντρο των Νεστοχωρίων, στην έδρα του άλλοτε Δήμου Σταυρούπολης, δημιουργήθηκε και δρα εδώ και αρκετά χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης. Τα μέλη του συμμετέχουν ενεργά σε πολλές πολιτισμικές εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη, αλλά και ενεργά στις πολλές και διάφορες τοπικές δράσεις που γίνονται όλο τον χρόνο στην Σταυρούπολη. Σκοπός του συλλόγου είναι η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Περιττό να τονίσω ότι η εφημερίδα μας είναι ανοιχτή και θα φιλοξενήσει όλες τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου Σταυρούπολης.

*Εκπτώσεις στις...εκπτώσεις και η Sprider Stores τρελάθηκε, αφού έβαλε εκπτώσεις για λίγες μέρες έως 80% στα είδη της....Σπεύσατε σήμερα στο Flamingo park γιατί πράγματι οι εκπτώσεις σε παιδικά, γυναικεία και ανδρικά ρούχα είναι φοβερές!

*Καλοκαιρινό σοκ για τους δημοσίους υπαλλήλους που θα δουν το εισόδημά τους να μειώνεται δραστικά, λόγω της περικοπής επιδομάτων και μάλιστα αναδρομικά.
Από 1η ιουλίου 2011, μειώνεται από 10% έως 50% από 1 Ιουλίου 2011 το κίνητρο απόδοσης που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και άλλα ειδικά επιδόματα.

*Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση" από τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Ρέππα και τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

*Διοργανώνεται και φέτος το 2ο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη υπό την αιγίδα του Συλλόγου των Εμπόρων Αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολης.
Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης αυτοκινήτων, φέρνουμε και φέτος κοντά σας ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία με πάνω από 90 εκθέματα από 25 μάρκες.
Το σαλόνι άνοιξε χθες τις πύλες του, στο χώρο του Parking Εγνατία, με ελεύθερη είσοδο και θα παραμείνει ανοικτό για το Σάββατο & την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 13:00 και από 20:00 έως τις 23:00.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »