*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

30 Ιουνίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου με κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Προσέξτε λοιπόν... «Φωλιές βιβλίου» απ’ το Δίκτυο Λόγου και Πράξης.
Το επόμενο βήμα του Δικτύου Λόγου και Πράξης βρίσκεται στην τελευταία του φάση. Οι Φωλιές Βιβλίου περιμένουν να φιλοξενήσουν τη Γνώση της Ζωής:
Βιβλία, Περιοδικά, Έντυπα.
Όσοι / όσες θέλουν να συμμετάσχουν στο έργο αυτό του Δικτύου, μπορούν να δώσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια βιβλία, περιοδικά, έντυπα, πηγαίνοντας τα στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (στη Δημοτική Αγορά).
Επιλέχθηκε αυτός ο χώρος, γιατί βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και γιατί είναι ανοικτός τις καθημερινές από 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ και το Σάββατο από 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.
Θα θέλαμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο κ. Ν. Φωτιάδη, που αποδέχτηκαν την πρότασή μας να συγκεντρώνουν τα βιβλία στους χώρους της Δημοτικής Αστυνομίας.
Τα Βιβλία ανακυκλώνουν τη Γνώση στο Μονοπάτι της ζωής

*Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης ενημερώνει όλους τους συμπολίτες μας-γονείς παιδιών ηλικίας 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση ότι το Ν.Π «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» - www.eetaa.gr .
Πρόκειται για την εντελώς δωρεάν (εκτός από τα σχολικά είδη), φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και διατροφή παιδιών από 8 μηνών ως την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο σε πρωινή βάρδια (7:00-16:00) για το Βρεφικό και για το Παιδικό. Αφορά εργαζόμενες και άνεργες μητέρες σε όλους τους τομείς με ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ. (εξαιρούνται οι μόνιμες δημόσιοι υπάλληλοι) για το Βρεφικό Σταθμό του Κ.Κ.Π.Α. (10 Βρέφη) Δήμου Ξάνθης και τους Γ΄, Ε΄, Η΄ Παιδικούς Σταθμούς του Κ.Κ.Π.Α. (170 νήπια) Δήμου Ξάνθης.

*Η επιλογή των παιδιών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα γίνει από την ΕΕΤΑΑ. Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) απευθείας στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ Μυλλέρου 73-77. 10436 ΑΘΗΝΑ σε φάκελο, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», και να παραληφθούν από την ΕΕΤΑΑ μέχρι 11-7-2011.
Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2541066304 από την κ. Δέσποινα Καραογλάνη κατά τις ώρες 11.00π.μ.- 14.00μ.μ.

*Η rockmadness.gr οργανώνει εκδρομή για τους θρυλικούς Bon Jovi στην Κωνσταντινούπολη πριν από την εμφάνιση τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής περιοδεία τους, το καλοκαίρι του 2011.
8 Ιουλίου 2011 Bon Jovi - Κωνσταντινούπολη.
Ξεκινάμε πρωί από την Ξάνθη 07:00 πάμε Κωνσταντινούπολη βλέπουμε το live και γυρνάμε!
Τιμή 95 euro , περιλαμβάνει: μεταφορά: Ξάνθη - Κωνστ/λη - Ξάνθη
Και εισιτήριο για την συναυλία (arena)!!! (στάση Κομοτήνη –Αλεξ/πολη).
Θέσεις περιορισμένες.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΙ
Κρατήσεις - πληροφορίες στο τηλ: Mιχάλης 6938 111 951 και στοv Αδνάν 6972059655 info@rockmadness.gr, adnan@mood-pro.com

*Κάτι διαφορετικό... Ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης διοργανώνει την πρώτη του εκδήλωση - party στο Cafe Bar Prestige την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ! Δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας και μουσικών προτιμήσεων! Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε και φυσικά να διασκεδάσουμε! Το μόνο που χρειάζεται να πάρετε μαζί σας είναι η καλή διάθεση!!!

*Μετά το τέλος μιας άκρως χορευτικής χρονιάς, το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης & Dj Tazz μας προσκαλούν όλους σε ένα υγρο-χορευτικό SALSA BEACH PARTY στο Beach Bar Porto Molo (Παραλία Αβδήρων - Ξάνθη). Σάββατο, 2 Ιουλίου - 5:30 μ.μ. - 8:30 μ.μ.
Εκτός απο πολύ κούνημα μπανάκι, σφηνάκια, πολύ SALSA και παιχνίδια στη Θάλασσα, θα έχει και ΔΩΡΕΑΝ workshop ZUMBA απο την Ιωάννα σε ρυθμούς Reggaeton & Beach Bachata από τον Jose & την Olia γ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »