*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

30 Ιουνίου
Ο Σταύρος Ξαρχάκος, διευθύνοντας ο ίδιος την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσει συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων στις 2 Ιουλίου.
Οι μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι και του Σταύρου Ξαρχάκου, δίπλα στο λόγο σπουδαίων ποιητών (Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά.), θα χαρίσουν βραδιές «μυσταγωγίας» σε όλους εκείνους που θα έχουνε την τύχη να παρακολουθήσουν αυτή τη συναυλία, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου.
Μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την 12μελή Κ.Ο.Ε.Μ., θα βρίσκονται δύο νέοι καλλιτέχνες. Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης.
......

30% εκπτώσεις σε όλα τα ανδρικά της, έχει η γνωστή αλυσίδα Sprider Stores αυτή τη βδομάδα κι είναι μια ευκαιρία σε όλους να πάνε να κάνουν τις αγορές τους αυτές τις μέρες σε όλα τα καλοκαιρινά και κυρίως σε βαρμούδες, μαγιό, μπλουζάκια κλπ.
........

Ψαράδικη βραδιά διοργανώνει αυτό το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο λιμάνι του Λάγος με φρέσκο ψάρι, άφθονο κρασάκι και ζωντανή μουσική ο Εξωραϊστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Πόρτο Λάγος Σπεύσατε και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα...
......
Από το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2011 οι Μαθητές της IVης τάξεως της Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδιού, θα επισκεφθούν την Περιοχή Ευθύνης του Σώματος Στρατού.
Την 04 08.30 Ιουλίου 2011 θα ενημερωθούν στο Αμφιθέατρο από αρμόδιους Επιτελείς για τις δραστηριότητες του Σώματος Στρατού, και στις 09.30Ω θα κινηθούν προς το Ηρώο της πόλεως, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνου.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το Στρατόπεδο «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», όπου θα τους γίνει ενημέρωση και επίδειξη των αρμάτων της Ταξιαρχίας.
Με το πέρας της ενημερώσεως θα αναχωρήσουν για Ροδόπη και Έβρο, για συνέχιση του ταξιδιού τους.
……
Το καλοκαίρι ξεκίνησε, ο ήλιος καίει όλο και πιο πολύ, τι το καλύτερο από μια δροσερή βουτιά σε ρυθμούς Rock/Blues/Bossa Nova/Swing/Jazz/Tango σε Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο από τους «Πάρε Δώσε Band».
Με ανανεωμένο σχήμα και πρόγραμμα την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/7/2011 στο Bar ΠΥΞΙΔΑ στον 2ο Όροφο για μια καλοκαιρινή συναυλία με διάθεση να ξεχάσουμε ότι μας απασχολεί και να περάσουμε καλά.
Ποιοι θα είμαστε; Χρύσα Μωραΐτη – Φωνή, Στέφανος Μανωλάκης - Ηλ. Κιθάρα / Ακουστική Κιθάρα, Καλογιάννης Βεράνης – Βιολί / Τρομπέτα / Ακουστική Κιθάρα/Φωνή, Ειρήνη Τριανταφυλλίδη – Μπάσο / Φωνή, Παναγιώτης Μυλωνάς – Τύμπανα.
Πάρε Δώσε Band ζωντανά στην ΠΥΞΙΔΑ στον 2ο Όροφο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011.
……
Στάση στην Κομοτηνή περιλαμβάνεται στην καθιερωμένη καλοκαιρινή περιοδεία του Εθνικού Θεάτρου, με το «Παραμύθι χωρίς όνομα», το έργο - σταθμός της Πηνελόπης Δέλτα που γέμισε την παιδική σκηνή Κατίνα Παξινού και συγκίνησε μικρούς και μεγάλους ταξιδεύει στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη από τον Ιούλιο έως και τον Αύγουστο. Εκατό χρόνια μετά την πρώτη δημοσίευσή του, το Παραμύθι χωρίς όνομα, σκηνοθετημένο από τον Τάκη Τζαμαργιά, γνωστό τόσο από την καλλιτεχνική όσο και από τη μακρόχρονη παιδαγωγική του πορεία, φέρνει κοντά στο κοινό μία συναρπαστική αλληγορική ιστορία, για όλες τις εποχές και όλες τις ηλικίες, με αναπάντεχα επίκαιρα μηνύματα, που επιτρέπει στην ελπίδα να ανθίσει.
Αναλυτικά η περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη:
12/7 Κομοτηνή, «Δημοτικό Κηποθέατρο», 14/7 Αλεξανδρούπολη, «Κηποθέατρο», 20/8 Θάσος, «Αρχαίο Θέατρο», 22/8 Καβάλα, Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »