*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! «Σικέ παιχνίδι» Λάκη και Πούλιου με την πεζοδρόμηση της Ορφέως!

31 Μαΐου
ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ... «ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ»!
Καθαρή θέση από τον «Μαχητή», γιατί έτσι μάθαμε να λειτουργούμε! Προσέξτε κύριοι του Δημοτικού συμβουλίου γιατί όλοι μαζί θα καθίσετε στο σκαμνί!!!Πρόκειται στην ουσία για «σικέ παιχνίδι» ανάμεσα στον Δήμαρχο (την δημοτική αρχή δηλαδή) και την Αξιωματική αντιπολίτευση...
Αναφερόμαστε για την ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ της οδού ΟΡΦΕΩΣ από την πλατεία Αντίκα μέχρι την Μητρόπολη, ώστε οι μεν... κάτοικοι να πηγαίνουν στα σπίτια τους με... ελικόπτερα ή κόβοντας κύκλους, με αποκλειστικό σκοπό και στόχο, να κερδίζουν... περισσότερα, από τη μια οι στενοί συνεργάτες του Δημάρχου Ξάνθης (π.χ. ο γνωστός Τσέπης που πρώτος το πρότεινε μάλιστα...) και εν συνεχεία, ψηφοφόροι επαγγελματίες της παράταξης Πούλιος.
Επί της ουσίας.
Είναι εμφανής η περίεργη «συμφωνία» Δημάρχου και παράταξης Πούλιου για την τη διέλευση των οχημάτων ανάμεσα σε –χωρίς σχετική άδεια τοποθετημένα- τραπεζοκαθίσματα στην οδό Ορφέως!!!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τέθηκε από τους Δημήτρη Βορίδη και Μαζαράκη της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών, το αίτημα για περιοδική απαγόρευση εισόδου των οχημάτων στην οδό Ορφέως, όπου βρίσκονται τα τραπεζοκαθίσματα των καφέ. Η πρόταση αφορά στο τμήμα από την Πλατεία Αντίκα μέχρι το Λαογραφικό Μουσείο για τις ώρες 8.30 μ.μ. – 1.30 π.μ. τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σύμφωνα λοιπόν με το Δήμαρχο Ξάνθης, η Υπηρεσία μελετά την απαγόρευση στο συγκεκριμένο τμήμα για την Παρασκευή και το Σάββατο σε συγκεκριμένους μήνες και ώρες, για να... οικονομάνε οι εκεί καφετέριες περισσότερα και να γίνουν και τα... χατίρια του «υπαρχηγού» του Μανώλη Τσέπελη!!!
Ωστόσο κάτι τέτοιο εκτός από αντιδημοκρατικό, είναι και παντελώς ανελεύθερο, αφού ο δήμαρχος ήδη με την περιβόητη πλατεία-ΤΕΡΑΣ έχει κυκλοφοριακά «πνίξει» τους πολίτες... ενώ δεν υπάρχει κανείς σεβασμός, ούτε προς τους κατοίκους της Π. Πόλης, ούτε και προς τους πολίτες...
Εμείς θα συστήσουμε σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να σταματήσουν να λειτουργούν με τέτοιες σκοπιμότητες και συμφέροντα γιατί... υπάρχει και Εισαγγελέας! Χωρίς με τη θέση μας αυτή να εκφράζουμε τον περιβόητο Σύλλογο Προστασίας Παλιάς Πόλης που λειτουργεί με καθαρά «ελίστικι» δυστυχώς λογική και αντίλληψη...
-Προσέξτε κύριοι του Δημοτικού συμβουλίου γιατί όλοι μαζί θα καθίσετε στο σκαμνί!!!
Και σταμάτα επιτέλους Δήμαρχε να νοιάζεσαι τόσο πολύ για τον φίλο σου τον Τσέπελη που σε... πρόλαβε και τα... προανήγγειλε προ μηνών.
Ενδεικτική και η δήλωση του Αντιδημάρχου Ξάνθης Νίκου Φωτιάδη στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής. «Όλοι οι επαγγελματίες παρανομούν και παρατυπούν, λόγω της κρίσης, δεν πρέπει να υπάρχουν εκπτώσεις στην αστυνόμευση...».
Φαίνεται όμως ότι άλλα λέτε δημόσια κι άλλα... σκέφτεστε τελικά και κάνετε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »