*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Αντιπολιτευτική τακτική ή...»γκάφα»;

31 Μαΐου
Σε...αντιπολιτευτική τακτική «χρέωσε» την μη πληρωμή του ο Βαγγέλης Βασιλειάδης στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αφού τελικά αυτός την «πλήρωσε» με το θέμα της περιβόητης «δενδροφύτευσης» στη Μνήμη του Λάμπρου Παπαντωνίου μιας και δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα με τον Δήμαρχο Ξάνθης και τους υπηρεσιακούς παράγοντες...
-Ενώ αναφορικά με τον αριθμό των δέντρων που τελικά φυτεύτηκαν εκτίμησε ότι «αντί να δεσμεύσουμε 38 στρέμματα κάπου στο βουνό για να φυτέψουμε 4.000 δέντρα είναι καλύτερα που φυτεύτηκαν 1.000 δενδρύλλια σε ένα πάρκο που θα χρησιμοποιούν οι Ξανθιώτες».
Έντονη ωστόσο ήταν η αντίδραση του κ. Πούλιου στην αναφορά του αναδόχου σε αντιπολιτευτικούς λόγους που ξεσπάθωσε στη κυριολεξία:
-«Δεν φτάνει που παρακολουθούμε δήμαρχο και αντιδήμαρχο να κάνουν «μπαλάκι» τις ευθύνες και να τις πετούν ο ένας στον άλλο, δεν φτάνει που έγινε ολόκληρη φασαρία μέχρι να φτάσουμε στο σημείο γελοιότητας να επιστρέψουμε τα χρήματα, δεν φτάνει που τηρήσαμε μία υπεύθυνη στάση στο θέμα θα κατηγορηθούμε και από πάνω ότι είχαμε αντιπολιτευτική τακτική;…Ρεζίλι έγινε ο Δήμος...».
-Η αντιπολιτευτική τακτική έφταιγε ή...το «από «γκάφα σε γκάφα» που έπεφτε ο «ανεπαρκής» Αντιδήμαρχος Πρασίνου Απόστολος Αγκόρτζας;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »