*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

30 Απριλίου
Ενθουσιασμός και... χαλασμός κυρίου, δηλαδή νεολαίας, για την άφιξη του Σάκη Ρουβά την Τετάρτη 3 Μαϊου στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος SPRIDER STORES στο Flamingo Retail Park.
Ο Sakis θα έρθει μάλλον με ελικόπτερο και θα βρίσκεται για τρεις ώρες περίπου στο Sprider υπογράφοντας ρούχα της Κολεξιόν τους, στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου διοργανώνει και φέτος το πασχαλινό γλέντι στον Ίασμο την Κυριακή 1η Μάη στις 12:00 στη γέφυρα του ποταμού Κομψάτου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο.
Θα επακολουθήσει λαϊκό τρικούβερτο γλέντι, αφού... κι η «φτώχια» θέλει την... πρωτομαγιά της!

Η rockmadness.gr οργανώνει εκδρομή για τους θρυλικούς Bon Jovi στην Κωνσταντινούπολη πριν από την εμφάνισή τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, το καλοκαίρι του 2011. Η συναυλία θα δοθεί στις 8 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη.
Η εκδρομή θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί από την Ξάνθη, θα περιλαμβάνει στάσεις σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα μεταφερθούν στην Κωνσταντινούπολη, θα παρακολουθήσουν τη συναυλία και θα επιστρέψουν.
Το κόστος είναι 95 ευρώ και περιλαμβάνει και εισιτήριο για την συναυλία. Θέσεις περιορισμένες. Κρατήσεις - πληροφορίες στα τηλέφωνα Mιχάλης: 6938111951 και Αδνάν: 6972059655.

Το άγνωστο ποντιακό θέατρο, του οποίου οι ρίζες ανάγονται στις αρχές του 18ου αιώνα στις περιοχές της Τραπεζούντας και της Κερασούντας, ζωντάνεψε χθες το απόγευμα στις Σάπες, όπου παρουσιάστηκε το έργο «Τι ανεράδας τι λαλία» του νεαρού Ηλία Υφαντίδη και «ηθοποιούς», νήπια και παιδιά του νεοσύστατου παιδικού τμήματος του συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς». Το έργο είχε παρουσιαστεί με επιτυχία στο Θρυλόριο, όπου ο σύλλογος έχει θέσει ως στόχο τη διατήρηση της γλώσσας και η χρήση της από τις νεότερες γενιές.

*Στα Λιμενάρια του Δήμου Θάσου Καβάλας, διαπιστώθηκε ότι άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, θανάτωσε με δηλητήριο δέκα (10) αδέσποτες γάτες. Στο χώρο όπου εντοπίσθηκαν τα ζώα, βρέθηκε και κατασχέθηκε υπόλειμμα τροφής με άγνωστη λευκή σκόνη, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Τελικά έχει γεμίσει ο κόσμος από ανθρωπόμορφα τέρατα με κόμπλεξ και απωθημένα... Ο Θεός να μας σώσει! Εμάς τις... «γάτες»! Γενικώς...

Άργησε κάπως... αλλά μέσα στον Μάιο έρχεται ένα ακόμη πολυκατάστημα στο Flamingo Park να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα... Πρόκειται για το κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών, του οποίου η επίσημη έναρξη λειτουργίας αναμένεται σύντομα και σίγουρα μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »