*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Απριλίου
*Σε αναμονή της άφιξης του Super Star Σάκη Ρουβά την Τετάρτη 4 Μαϊου στο SPRIDER Stores στο Flamingo Retail Park ζουν εκατοντάδες Ξανθιώτες και Ξανθιώτισσες… Κάποιες μάλιστα δεν κοιμούνται... καν από τώρα, περιμένοντας να έρθει η Τετάρτη!!!
Η είδηση; Τα επίσημα αυτή τη φορά εγκαίνια του Sprider θα κάνει ο Ξανθιώτης Βιομήχανος Σάκης Χατζηϊωάννου...
Που σπάνια βέβαια τον τελευταίο καιρό έρχεται στη Ξάνθη, αλλά αυτή τη φορά... δεν θα μας την... γλιτώσει!
......

*Σας αποκάλυψα πριν μερικές μέρες... ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα νοιώθει ακόμη και τώρα πολύ «πονεμένη» για το «πούλημα» που της έκανε ο Μανώλης Φανουράκης με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί για λίγες ψήφους... ενώ αυτός που την «έπεισε» να κατέβει υποψήφια δημοτικής σύμβουλος, ήρθε δεύτερος σε σταυρούς και εκλέχθηκε πανηγυρικά!
-Έτσι λοιπόν προτίμησε να κάνει Πάσχα στη Πάτμο, παρά να έρθει στη Ξάνθη τουλάχιστον για ένα τριήμερο...
Πάντως από αναπληρωματική δημοτική σύμβουλος δεν παραινείται!
-Εξέπεσε του αξιώματος ο Τσέπελης, είναι η πρώτη που θα πάρει τη θέση του...
.......

*Εντάξει... Μας έπεισε η Γεωργία του Kyttaro ότι ο νέος της αγαπημένος είναι... αυτοκόλλητος μαζί της, όπως μας είχε πείσει η Θεανώ ότι... καίγονταν για πάρτι της ο Αργύρης Κατσίκας, μέχρι που την έκανε ο δημοφιλής d.j. της έδειξε κόκκινη κάρτα και μην τον... είδατε από τώρα!
Τι να κάνουμε... Αφού αυτό θέλουν να πιστεύουν ας πιστεύουν. Εγώ πάντως πρώτη φορά είδα να γιορτάζει κάποια γενέθλια και να είναι ο... αγαπημένος να είναι σε άλλο μαγαζί!!! Και με άλλη παρέα... Άντε και του χρόνου.
......
*Διαβάζω στο «Χρόνο» της Κομοτηνής, ότι αφθονούν και εν μέσω Μνημονίου οι... τζάμπα μάγκες στη περιοχή μας. Αλλά μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού... τα γούστα, πληρώνονται! Ας το αντιληφθούν αυτό όλοι και κυρίως οι νεόπλουτοι!
......

*Ήθελε λοιπόν να κάνει κατάσταση σε γνωστό στριπτιτζάδικο της Κομοτηνής ο Κομοτηναίος επιχειρηματίας που κανόνισε τα μανούλια να είναι στο τραπέζι του, να τα κερνά σαμπάνιες, άνοιξε τουλάχιστον τρεις, μέσα στην πρώτη ώρα, κάνοντας το κέφι του.
Όταν όμως ήρθε ο λογαριασμός 600 ευρώ εξανέστη και δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει. Άφησε 200 ευρώ κι έφυγε συνειδητοποιώντας ότι θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα. Οι τσιγκουνιές του όμως δεν πέρασαν έτσι.
Οι μπράβοι του κέντρου που εκείνη την στιγμή απουσίαζαν πληροφορήθηκαν το περιστατικό τον αναζήτησαν και λίγες ώρες μετά τον εντόπισαν έξω από πατσατζίδικο όπου τον τουλούμιασαν στο ξύλο κάνοντάς τον μπλε μαρέ.
......
*Το ρεζουμέ της ιστορίας; Ο τύπος εξαφανίστηκε για να μην τον βλέπουν και τον ρωτούν, ενώ είναι αμφίβολο αν με τέτοια νοοτροπία... ξαναθελήσει να βρεθεί σε μπαρ με γυναίκες, μπάρες και στριπτίζ. Για το ποσό δεν γνωρίζουμε τι έγινε, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος «κύριος» έμαθε πως τα γούστα… πληρώνονται. Μήνυση πάντως δεν έχει υποβάλλει κι ούτε θα υποβάλει... γιατί τότε είναι που θα γίνει διπλά ρεζίλι!
......

*Αυτό κι αν είναι αποκλειστικό! Κι όπως μαθαίνω, έγκυος είναι η πάντα όμορφη και μοναδική Ναταλί Καπετανοπούλου που όπως είναι γνωστό, ζει στη Θεσσαλονίκη με τον άνδρα της που είναι Στρατιωτικός γιατρός.
Το ζευγάρι περιμένει αγόρι και γι’ αυτό τις μέρες του Πάσχα σε αντίθεση με άλλες χρονιές, η Ναταλί αυτή τη φορά προτίμησε να μη βγει ούτε για ποτό με την κολλητή της Γιώτα Χατζηθεοδώρου, την δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel…
……

*Ανοίγουν αύριο Πρωτομαγιά το καφέ μπαρ Porto Molo στη παραλία Αβδήρων οι Γιώργος Δράκος και Τόλης Χατζηγεωργίου (Πυρράκι) κι είναι μές τις... φούριες αυτές τις μέρες, προετοιμάζοντας το μαγαζί... Το οποίο έκαναν πολύ όμορφο!
-Άντε ευκαιρία και για τη πρώτη... βουτιά!
.......

*Μπορεί να έκανε το δεύτερο Πάσχα της στη Κύπρο, αλλά τους φίλους στη Ξάνθη δεν τους ξέχασε σαν κάποιες άλλες...
Ο λόγος για την Ελένη Καπώνη που έστειλε σε όλους τους Ξανθιώτες τις ευχές της και ιδίως τους παλιούς φίλους και φίλες...
Κι αν βρουν χρόνο στις Γιορτές Π. Πόλης τον Σεπτέμβριο, ίσως μας έρθουν με τον Πλούταρχο! Άντε γιατί τους αποθυμήσαμε κιόλας...
......

*Τυχαίο; Πάντως με το που αποχώρησε από το Kyttaro ελληνάδικο και τις δημόσιες σχέσεις ο Χρήστος Σαμαράς, αποχώρησε και η όμορφη Γαλήνη, άσχετα αν το ξανθό αστέρι δηλώνει ότι είναι... αλλού και μάλιστα λίαν ερωτευμένη! Ξαναρωτάω... Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »