*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

29 Απριλίου
Καιρού θέλοντος, Παρασκευή 13 Μαΐου θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα το σούπερ καλοκαιρινό My club που ειδικά φέτος κάνει ριζική ανακαίνιση με το βαθύ βυσσινί και το μπλε να κυριαρχούν στα φετινά χρώματα....Θα είναι πανέμορφο και... εξωτικό!

Δεν αποκλείεται να παρατείνει όλο το Μάϊο την λειτουργία του το Kyttaro ελληνάδικο και να δουλεύει με αιρκοντίσιον και τρομερή δροσιά, αφού έχει ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα το γνωστό ελληνάδικο ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις, σχετικές αποφάσεις όμως θα πάρουν αυτές τις μέρες ο Τάκης Αλεξούδας με την Λένα και την Βάσω.

Ο δημοφιλής Γιώργος Γιασεμής εμφανίζεται αυτό το Σάββατο 30 Απριλίου στο Rich live clubbing ερμηνεύοντας παλιές και νέες του επιτυχίες. Κλείστε τραπέζι, γιατί ήδη γίνεται χαμός... αφού ο καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εδώ στη Ξάνθη από τις εμφανίσεις του στο πρώην ΡόΔΟΝ live. Ρεζερβέ 25410 77447.

Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται στο Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαίου, στις 7 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας (όπως αναμένεται) στις Μαΐου την ίδιω ώρα, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου. Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:
1. Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. 2010
2. Οικονομικός απολογισμός 2010
3. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
4. Οικονομικός προϋπολογισμός 2010
5. Έγκριση πεπραγμένων οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού
6. Προτάσεις

Laptop με μόλις 299 Ευρώ (!) η τρομερή προσφορά και δεκάδες άλλες μεγάλες προσφορές περιμένουν τους επαγγελματίες στο MAKRO Ξάνθης, στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Πετεινού και μετά το Πάσχα. Και φυσικά εκπληκτικές τιμές σε κρέατα. λαχανικά και ψαρικά... σε πολλά είδη εξοχής και κυρίως τα ποτά! Συγκρίνετε... για το δικό σας συμφέρον!

Μαθαίνω ότι τις γιορτές του Πάσχα επέλεξε να κάνει με την ολυμπιονίκη φίλη της Πηγή Δεβετζή η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία θεάθηκε στην Αλεξανδρούπολη, αλλά πραγματοποίησε και προσκύνημα στην Κων/πολη απ’ όπου επέστρεψε την Τρίτη του Πάσχα. Η Πηγή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει επώνυμους φίλους της στην περιοχή μας, κάτι που είναι η μοναδική που το κάνει διαφημίζοντας την περιοχή. Μακάρι να την μιμηθούν και οι επώνυμοι Ξανθιώτες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »