*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

29 Απριλίου
*Sakis live…Την ερχόμενη Τρίτη 4 Μαϊου λοιπόν ο δημοφιλής
τραγουδιστής έρχεται στη Ξάνθη. Ολοζώντανος…
……
*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε….Ο SUPER STAR Σάκης Ρουβάς θα επισκεφθεί το κατάστημα Sprider stores στο Flamingo Park Ξάνθης για τον εορτασμό της επιτυχίας της SAKIS ROUVAS COLLECTION και τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος στη Ξάνθη.
…..

*Επίσης ο Σάκης Ρουβάς, μαζί με το κοινό της Ξάνθης που ήδη έχει κατακλύσει το νέο εντυπωσιακό κατάστημα της SPRIDER STORES, θα γιορτάσει τα εγκαίνια του καταστήματος και την επιτυχία της ολοκληρωμένης συλλογής ρούχων για άνδρες και γυναίκες που υπογράφει ο ίδιος, Sakis Rouvas Collection…..πίνοντας ένα ποτό με τον κόσμο!
-Και υπογράφοντας στα ρούχα που θα αγοράσετε εκείνη τη μέρα!
-Όλοι εκεί, για μια συλλεκτική υπογραφή….
……..

*Πολύ…εκρηκτική και…ανοιξιάτικη ήταν η όμορφη Βιργινία το βράδυ της Τετάρτης στο «Πεταλούδα»….Άνοιξη βλέπετε! Η εποχή της…»πεταλούδας», οπότε και αναμενόμενες οι ανανεωμένες εμφανίσεις της!
……

*Η είδηση; Στο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είδα Τετάρτη βράδυ και τα δύο κουμπαράκια μαζί, δηλαδή τον Ξανθιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαβραμίδη και τον Τάσο Βρένο της Αιχμής, να….ονειρεύονται καλοκαιρινές…κρουαζιέρες στη Μύκονο και στο Αιγαίο Πέλαγος, με το νέο «υπέροχο» πλήρωμα που έχει ο πρώτος στα καράβια του και μια εικόνα σίγουρα θα σας γοήτευε!
-Καλά ταξίδια…από τώρα!
...

Μια της… Σάσας, δυο της… Σάσας, τρεις και την τσακώσαμε! Η φετινή Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Σάσα Μπάστα, την Κυριακή 20 Μαρτίου λοιπόν, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Χαλκιόπουλο. Η ίδια βέβαια, χωρίς πραγματικά να καταλάβουμε το λόγο, το αρνείται πεισματικά και δεν χάνει την ευκαιρία να μας διαψεύδει. Επειδή, όμως, εμείς ποτέ δεν γράφουμε κάτι τυχαία και χωρίς να έχουμε τις αποδείξεις στα χέρια μας, σας δείχνουμε τη βέρα του αρραβώνα. Εκτός, βέβαια, αν φοράει τη βέρα της φίλης της που υποτίθεται ότι την…..αρραβώνιασε!!!
……
*Στις λεπτομέρειες. Η Σάσα, λοιπόν, στις 10 Απριλίου, πήγε στο Shisha club, για να ευχηθεί στον καλό της φίλο, Μάνο Κατσαμπούρη, «Χρόνια Πολλά».
Οι φωτογράφοι, κάνοντας σωστά τη δουλειά τους, απαθανάτισαν την τραγουδίστρια η οποία όμως είχε ξεχάσει να βγάλει τη ….βέρα της (σ.σ. οι φωτογράφοι δεν ρωτούν απλώς τραβούν). Όταν, όμως, ήρθε η ώρα των δηλώσεων στα κανάλια, η «γάτα» Σάσα, το σκέφτηκε και την έβγαλε από το δάχτυλό της.
……
*Η απροσεξία της, όμως, δεν τελείωσε εκείνη την ημέρα, αφού η Σάσα «την πάτησε» και στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στον Πάνο Κιάμο.
Η τραγουδίστρια, έβγαλε τη βέρα την ώρα που τράβηξαν φωτογραφίες οι φωτογράφοι αλλά δεν σκέφτηκε πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στο μαγαζί όπου απαθανατίζουν τη διασκέδαση των επωνύμων. Άντε και….σ’ ανώτερα!
…….

*Τι θα κάνει τελικά το Romeo live για την ερχόμενη σαιζόν; Ούτε οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν προς το παρόν…
Ωστόσο αν υπάρξει ανάκαμψη από το καλοκαίρι και μετά, πολύ πιθανόν να το ανοίξει το μαγαζί για τον ερχόμενο χειμώνα ο Σωτήρης Χιώτης με φίρμες…
Που ούτως ή άλλως θα βρίσκονται στην επαρχία για το μεροκάματο, αφού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η «νύχτα» πάει από το κακό στο χειρότερο…
……


*Η σημερινή μεγάλη αποκλειστικότητα; Δεν αποκλείεται ο γνωστός μαέστρος και μάνατζερ Νικολαϊδης το καλοκαίρι να φέρει στη Ξάνθη για την συναυλία της χρονιάς, τον εκπληκτικό Νίκο Βέρτη…
Καθόλου μα καθόλου δεν αποκλείεται!
…….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »