*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

Έμπνευση!

16 Απριλίου
Ο ηγέτης πρέπει να εμπνέει…Είτε είναι πολιτικός ηγέτης, είτε είναι κοινωνικός ή θρησκευτικός, είτε είναι ποδοσφαιρικός…..πρέπει να εμπνέει και να δίνει πίστη και όραμα στο λαό και το κυριότερο από όλα, να δίνει ΕΛΠΙΔΑ!
Επί μια «βδομάδα» λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς άλλαζε και…ξανάλαζε το πρόγραμμά του στη Ξάνθη, διότι ο καθείς έλεγε το μακρύ και το κοντό του…
-Κάποιοι «βλάκες» ακραίοι του είπαν μη…τυχόν και πατήσεις το πόδι σου στην Ορεινή περιοχή…Προφανώς για να μπορούν να «αλωνίζουν» καλύτερα Ντόρα, Τσετίν και ΠΑΣΟΚ!
-Κάποιοι άλλοι «κομπλεξικοί» τον συμβούλευσαν, να πας και στη…Γενισέα, να φανεί ότι δεν πας μόνο στα Ορεινά αλλά και στον κάμπο….
Και η ανύπαρκτη Πρόεδρος της ΝΟΔΕ πως και πώς να τον πάει στο…Δήμο, για να προσφέρει τις καλές υπηρεσίες της στον…προϊστάμενό της Δήμαρχο που στις εσωκομματικές εκλογές άκουγε το όνομα Σαμαράς κι έβγαζε….»σπυράκια»!
Και να κάνει τις δηλώσεις-ανέκδοτο για τον «Καλλικράτη», όταν χάρις σ’ αυτόν….κέρδισε τον Δήμο ο γαλάζιος (;) Δήμαρχός του!!!!
Αστεία και άνευ λόγου ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά…Πιο «αδύναμη» επικοινωνιακά δεν γίνονταν! Παιδική χαρά…
-Κι από δίπλα συνέχεια ο κουμπάρος Δημήτρης Σταμάτης που κατάφερε ως…Περιφερειάρχης να….»πρασινήσει» και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας!!! Άντε…γεια! Να μας ξανάρθει…
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »