*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Απριλίου
*Πολύ αργά δυστυχώς «ξύπνησαν» όλοι τους… Δυστυχώς!!!
-Διότι αν έμποροι και επαγγελματίες έκαναν αυτό που έκαναν οι Ταξιτζήδες που «μπούκαραν» στον Δήμο για τις «πιάτσες» τους, θα το σκέφτονταν Δήμαρχος Ξάνθης, Πούλιος και δημοτικό συμβούλιο να προχωρήσουν στην κατασκευή της τεράστιας πλατείας-ΤΕΡΑΣ που «σπρώχνει» πλέον τους καταναλωτές στην «αγκαλιά» των εμπορικών κέντρων…
-Αφού πιο γρήγορα τελικά πας στο flamingo παρά στο… παζάρι όπως την «κατάντησαν» την πόλη μας!
……
*Πήγα και είδα το πάρκινγκ του Flamingo χθες. Τεράστιο και το βασικότερο…
-«Ψωνίζεις» τα πάντα και δεν κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή οι δημοτικοί αστυνομικοί του Λάκη και του «σερίφη» της πόλης να σου βάλουν το πρόστιμο των 20 Ευρώ, το οποίο μάλιστα αύξησαν την προπερασμένη Δευτέρα στα… 30 Ευρώ!!!
-Καθώς ΚΑΙ τις δικές τους τεράστιες παραλείψεις, οι άνθρωποι θέλουν να τις «φορτώσουν» στον λαουτζίκο!!!
……
*Διαβάστε την παρακάτω δήλωση: »Νομαρχία και Δήμος δεν κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να κάνουν το κέντρο της πόλης προσβάσιμο στον κόσμο με αποτέλεσμα να απαξιώσουν την τοπική αγορά. «Αν ο κόσμος μπορούσε να έχει πρόσβαση στο κέντρο, δεν θα αναζητούσε διέξοδο περιφερειακά της πόλης» ανέφερε χαρακτηριστικά χθες για ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ Σωτήρης Τσιακίρογλου, δικαιώνοντας τον «Μαχητή» για τον συνεχή αγώνα του στο θέμα αυτό, αλλά με τεράστια καθυστέρηση!
-Διότι αν από την αρχή –επαναλαμβάνω- τα έλεγαν όλα αυτά που λένε τώρα, δεν θα πήγαιναν τζάμπα και τα 4 εκατομμύρια Ευρώ!
……
*Οι άνθρωποι που στήριξαν περισσότερο από τον καθένα τα Εμπορικά Κέντρα με τα… έργα τους!
-Λάκης Στυλιανίδης-Τσέπελης, Γιώργος Παυλίδης, Φώτης Καραλίδης (Αθωνική)! Σας τους υπενθυμίζουμε…γιατί οφείλουμε να μη τους ξεχάσουμε!!!
……
*Από την Θράκη ξεκινά τις περιοδείες του ο Αντώνης Σαμαράς τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι…
Θα ακολουθήσει η Κρήτη, που είναι η μοναδική περιφέρεια στην οποία φαίνεται η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη προς το παρόν να έχει κάποια επιρροή.
-Μακάρι να «ξυπνήσει» και να ρθεί πιο κοντά στην Ελληνική Περιφέρεια! Για το δικό του καλό…
……
*Αληθεύει ότι ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Σπύρος Παπαχρήστου αγόραζε 60 Ευρώ μηνιαία κάρτα για να παρκάρει καθημερινά στο πάρκινγκ του Δήμου Ξάνθης (επί της Ηρώων), ώστε να μη…κουράζεται όταν πήγαινε στο «Άρωμα» του φίλου του «Πύρρου» όπου είχε εγκαταστήσει το… γραφείο του;
-Ε, και τι σε νοιάζει… θα με ρωτήσετε.
-Με νοιάζει, γιατί μου λένε ότι την εν λόγω κάρτα, την ΠΛΗΡΩΝΕ… το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης;!!! Έλεος…
……
*Μαθαίνω ότι συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο στρατόπεδο του Γιάννη Δημαρά και του Βασίλη Οικονόμου καθώς οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές έχουν βάλει πλώρη για τη δημιουργία ενός πολιτικού σχηματισμού με «αντιμνημονιακά» και «πατριωτικά» χαρακτηριστικά και με στόχο τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ. Με σκοπό την αυτόνομη κάθοδό τους στις επόμενες Εθνικές εκλογές.
-Η είδηση; Στον εν λόγω πολιτικό σχηματισμό λέγεται ότι θα προσχωρήσει και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης!!!
Οπότε φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Ξάνθη…
-Με τον Σγουριδισμό (το παλιό;) ενάντια στον Σωκρατισμό (το νέο;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »