*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

01 Μαρτίου
Μια νέα, διαφορετική, καινοτόμα γαστρομική και οικονομική πρόταση φαγητού ήρθε στην πόλη από χθες! Το «Spaghetti Company»! Σε έναν φοβερό χώρο στην οδό Βενιζέλου 84.
Φρέσκα ζυμαρικά. τραγανά Noodles (ασιατικά μακαρόνια) και τηγανητά ρύζια με συνοδεία λαχανικών, κρεατικών, γαρίδας ή και ανάμεικτα, ποικιλίες με καταπληκτικές σαλάτες που θα καταπλήξουν σε μια πραγματικά διαφορετική πρόταση που έλειπε από την πόλη! Delivery για παραγγελίες: 25410 65 555.

Το Καρναβάλι και αυτήν την βδομάδα περιμένουν πως και πως τα μαγαζιά της πόλης, για να βγάλουν τα… «σπασμένα»! Και γι’ αυτό άλλωστε το πρώτο ερώτημα που κάνουν στους δημοσιογράφους οι περισσότεροι, είναι ένα…
-Θα έρθει κόσμος στη Ξάνθη για το Καρναβάλι;
Πολύ φοβάμαι φίλοι μου ότι μόνο το 3ήμερο (Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή), ίσως δούμε λίγο κόσμο… Και μετά όμως τι γίνεται; Με 2-3 μέρες τον χρόνο, σώζεται η κατάσταση;

*Για δύο hot night μέσα στο Καρναβάλι, έρχεται η «καυτή» Τζούλια Αλεξανδράτου live Τετάρτη 2 & Πέμπτη 3 Mαρτίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ! Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της Show business, έρχεται στη Ξάνθη για να κάνει ακόμη πιο… καυτό το φετινό μας Καρναβάλι και μάλιστα για δύο… συνεχόμενες νύχτες!




*ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ - μπαλνταφάν για τους γιους των αστυνομικών και όχι μόνο διοργανώνουν οι αστυνομικοί Ξάνθης που στη πρόσκληση που έστειλαν στη στήλη, αναφέρουν τα παρακάτω:
«Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης καλεί τους μικρούς φίλους μας σε ένα τρελό - τρελό αποκριάτικο πάρτυ (μπαλνταφάν) με πολύ μουσική χορό και τον Μάγο ΑΝΑΝΙΑ στο ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ» την Πέμπτη 03/03/2011 και ώρα 16:00.
ΧΟΡΗΓΟΣ: Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυ. Ξάνθης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης μας προσκαλούν όλους στον μεγάλο αποκριάτικο Μασκέ χορό «ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 και ώρα 22.00 υπέρ της ενίσχυσης του τελευταίου μουράγιου της ζωής, του Γηροκομείου Ξάνθη.
Χώρος της εκδήλωσης το ιστορικό κτίριο της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης, σύμβολο της πλέον γόνιμης δράσης της τέχνης του ΕΡΜΗ στην πόλη μας. Ψηφίδα της ιστορικής μνήμης, κεραία και μάρτυρας της εποχής της, κιβωτός παραγωγής σύγχρονου Ελληνικού εμπορικού πολιτισμού.
*ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΘΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΙ «BANDA LATINIKO» ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΥΘΟΥ «ΒΕΡΓΙΝΑ»

«Ατόνησαν» οι έλεγχοι στα μαγαζιά και της πόλης μας για το ΚΑΠΝΙΣΜΑ εν όψει του Καρναβαλιού και καλώς κατά την άποψή μου, διότι ουαί κι αλίμονο αν δεν δουλέψουν τέτοιες μέρες τα μαγαζιά της πόλης μας, αν και η κίνηση παραμένει υποτονική στα περισσότερα μαγαζιά…
Και ελάχιστα «κινούνται» με τα μασκέ πάρτι ή τα live τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »