*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

01 Μαρτίου
*Τελείωσαν από χθες οι εκπτώσεις, ωστόσο από σήμερα και για 10-15 μέρες, ξεκινάνε μεγάλες προσφορές στα μαγαζιά και της πόλης μας, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάνε ακόμη και το 60%. Οπότε σήμερα που η αγορά της πόλης είναι ανοιχτή και το απόγευμα, εκμεταλλευθείτε το…

*Πολύς κόσμος και μεγάλη κοσμοσυρροή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στις ΝΟΤΕΣ live για τον Πάνο Κιάμο..
Αν και προσωπικά νομίζω ότι κακώς ο Βασίλης δεν το μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το μαγαζί με την κοσμοσυρροή που ούτως ή άλλως, ανέμενε…

*Ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του και κόντρα στην… οικονομική κρίση, έδωσε το δικό του μήνυμα!
Μπορεί έναν μήνα… να πεινάσουμε, αλλά αν είναι να διασκεδάσουμε, δεν μας σταματάει τίποτα!!!

*Φουλ Αποκριάτικα πάρτι είναι αυτή η εβδομάδα και απλά, διάθεση και… χρήμα φυσικά να έχετε!

*Σας ενημερώνω λοιπόν από τη στήλη ότι την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα γίνει το μασκέ πάρτι της Θρακικής Σκηνής στο Kyttaro ελληνάδικο με d.j. τον Τόρη Παπαδήμα και τιμή ποτού 5 Ευρώ!!!
Τιμές προσιτές και φθηνές για να μπορέσει όλος ο κόσμος να βγει και να διασκεδάσει τις μέρες της Αποκριάς… Βάλτε τη στολή σας και να μη λείψει κανείς!

*Υπενθυμίζω επίσης στους φίλους της στήλης ότι ήδη οι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ στολές (Άραβες) της Θρακικής Σκηνής έχουν έρθει στα γραφεία του συλλόγου (Στογιαννίδου 1, 2ος όροφος) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάνε και να προμηθευτούν τις στολές τους για την παρέλαση της Κυριακής!!!




*Αλλάζω θέμα. Κάτι εντελώς το καινούργιο, ξεκίνησε χθες στη πόλη μας. Πρόκειται για την Spaghetti Company”στην οδό Βενιζέλου 54, μια εντελώς νέα, διαφορετική, καινοτόμα γαστρομική και οικονομική πρόταση φαγητού που ήρθε και στη Ξάνθη! Το “Spaghetti Company” προσφέρει φρέσκα ζυμαρικά σε μεγάλη ποικιλία, που μπορεί ο καθένας να επιλέξει επιτόπου το είδος που επιθυμεί και που θα βράσουν μπροστά σας!

*Το Spaghetti Company θα προσφέρει φυσικά εκτός από τα φρέσκα ζυμαρικά τουθ, φρέσκιες σάλτσες, σε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία που θα συνοδεύσουν το φρέσκο ζυμαρικό, τα Noodles ή τα τηγανητά ρύζια της επιλογής σας!
Και εκτός αυτού, Special πιάτα για τους πιο απαιτητικούς!

*Επίσης φρεσκοκομμένες δροσιστικές σαλάτες σε μια μεγάλη γκάμα θα συνοδεύσουν την επιλογή του ζυμαρικού ή του πιάτου σας!
Και για καφέ από το πρωί στο μοναδικό χώρο του καταστήματος!

*Με άριστη ποιότητα υλικών και επιτόπια παρασκευή των παραγγελιών σας, που γίνεται μπροστά στα μάτια σας, για να ξέρετε τι τρώτε και να ρωτάτε για να μαθαίνετε τι τρώτε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »