*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαρτίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

03 Μαρτίου
*Από σήμερα Πέμπτη ζούμε πιο έντονα στους ρυθμούς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, αφού αναμένονται και οι πρώτοι επισκέπτες...
Ο καιρός μόνο λίγο να βοηθήσει για το τελευταίο 3ήμερο, γιατί άκουσα...για πολύ κρύο την Καθαρά Δευτέρα και δεν πέταξα κι από τη...χαρά μου! Μάρτης-Γδάρτης βλέπετε...

*Πρώτη ενημέρωση. Στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2011, θα πραγματοποιηθεί λοιπόν μεγάλη μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία Ξάνθης σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 18:00 με τους Funky Essence, Echoe's Gravity, Μωβ Όνειρα και Skary Face.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα από την περασμένη Δευτέρα για το Spaghetti company σε έναν πραγματικά πανέμορφο και εντυπωσιακό χώρο στην οδό Βενιζέλου 84, πίσω από το διοικητήριο.
Για πρώτη φορά το φρέσκο μακαρόνι έρχεται στα σπίτια σας και μάλιστα και με delivery στο 25410/65.555.
Και η μεγάλη προσφορά. Πλήρη γεύματα (ζυμαρικά, σαλάτα και κόκα κόλα) στη τιμή των 7 Ευρώ!

*Μια ακόμη «Σπίθα» προστέθηκε στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που ίδρυσε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Αυτή τη φορά η «ΣΠίΘΑ» άναψε στην Ξάνθη, από μία ομάδα συμπολιτών μας, που έγιναν μέρος του Πανεθνικού Μετώπου, ενάντια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
Δίνουμε αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία, ενάντια στην Εθνική Μειοδοσία. Δεν είμαστε Εθνικιστές, δεν υποστέλλουμε όμως τη Σημαία για καμία σκοπιμότητα.
Η Ελλάδα, η Θράκη, ανήκουν στους Έλληνες!
Γι’ αυτό και καλούμε ΚΑΘΕ ΞΑΝΘΙΩΤΗ να συνταχθεί μαζί μας, να ενώσει τη ΦΩΝΗ του, για να βάλλουμε «πλάτες» στη χώρα μας, να σταθούμε εμπόδιο για τα επερχόμενα ξεπουλήματα!
Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στη διεύθυνση spithaxanthis@gmail.com και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://spitha-xanthis.blogspot.com !
Ο αγώνας, μόλις ξεκίνησε!

*Φοβερές εκπτώσεις και προσφορές είδα στα μαγαζιά της πόλης μας και μάλιστα στο επώνυμο ρούχο, έως και 60% και νομίζω ότι είναι η... ευκαιρία σας, να ανανεώστε το λουκ και την διάθεσή σας! Με λίγα χρήματα μάλιστα, αφού οι τιμές είναι εκπληκτικά προσιτές...

*Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση σήμερα στα γ ραφεία του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και σημειώστε την, γιατί μπορεί να σας ενδιαφέρει. Που ξέρετε;
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης διοργανώνει επιστημονική διημερίδα και σήμεα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου με θέμα:
«Οι τροποποιήσεις του Ν. 3900/2010 στην απονομή της
Διοικητικής Δικαιοσύνης»
Εισηγητές:
Κωνσταντίνος Ρέμελης, καθηγητής Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
«Η προσωρινή δικαστική προστασία μετά το Ν.3886/2010 και το Ν.3900/2010»
Χρήστος Δετσαρίδης, λέκτορας Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
«Οι τροποποιήσεις στον Κ.Δ.Δ. και το Ν.702/1977»
Αθανάσιος Τσιρωνάς, λέκτορας Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
«Η διαδικασία ενώπιον του ΣτΕ και ο νέος ρόλος του Δικαστηρίου».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »