*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

03 Μαρτίου
Η «δική μας» Σάσα Μπάστα είναι και σήμερα Πέμπτη η μεγάλη σταρ στο αποκριάτικο πάρτι του Empargo. Χορεύει, τραγουδάει, κάνει το δικό της σώου... κεντρίζει και «φλερτάρει» με τα όνειρα και τους ρυθμούς του Καρναβαλιού μας! Viva Sasa Mpasta live… Today!

HOT Night και σήμερα στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με την «καυτή» Τζούλια Αλεξανδράτου, στο πιο εκρηκτικό σώου του φετινού Καρναβαλιού. Τραγουδάει, χορεύει και συμμετέχει ενεργά στο σούπερ μασκέ πάρτι… Βάλτε τη... μάσκα σας και ελάτε. Ρεζερβέ 25410 77577.

Τον γνωστό δημοσιογράφο και σχολιογράφο Αναγνώστη Βαταμίδη τίμησε μαζί με άλλους συναδέλφους του - υπαλλήλους το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την προσφορά τους στο Πανεπιστήμιο όπου εργάζονταν επί χρόνια. Την αναμνηστική πλακέτα στον Αναγνώστη Βαταμίδη επέδωσε ο καθηγητής της Πολυτεχνικής κ. Διαμαντής.
Αναγνώστη καλή δύναμη και πάντα ενεργά στα κοινά της Ξάνθης μας.

Άλλο ένα εκπληκτικό life σήμερα στο Prestige live με τους δημοφιλείς τραγουδιστές Νίκο Ρωμανό και Χριστίνα Μελελούδη σε μουσική επιμέλεια του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ. Θα γίνει του... Prestige και του Ηλία! Και σήμερα…


Σήμερα Πέμπτη μετά τις 11 το βράδυ στο γνωστό KYTTARO Ελληνάδικο το μασκέ πάρτι του Carnival club της Θρακικής Σκηνής. Παίζει μουσική ο δημοφιλής d.j. Τόρης Παπαδήμας, 5 Ευρώ το ποτό και ελεύθερη είσοδος για όλους!
Στο μεταξύ ήρθαν οι στολές «Οι Άραβες έρχονται στη Ξάνθη...» και ήδη μοιράζονται στα γραφεία της Θρακικής Σκηνής, στην οδό Στογιαννίδου 1, στον 2ο όροφο. Σπεύσατε να τις προμηθευτείτε...


*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάνης σας καλεί όλους στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας που θα γίνει κα φέτος στην Γαλάνη. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστανιανά εδέσματα. Να πετάξουμε χαρταετό δίπλα στο ποτάμι.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλάνης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »