*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; Πρόδρομε, την «έκλεισαν» την βιβλιοθήκη της Μύκης!

31 Μαρτίου
Ακόμη να απαντήσει η Υπουργός Παιδείας κ. Aννα Διαμαντοπούλου στην πρόταση του Προέδρου της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣΑκόμη να απαντήσει η Υπουργός Παιδείας κ.Διαμαντοπούλου στην επιστολή του Προέδρου της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομου Εμφιετόγλου για την ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της Μύκης!!!
Όπως είναι γνωστό στις 23 Φεβρουαρίου 2011 ο Πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ με αφορμή τις φήμες που υπήρχαν, έστειλε στην Υπουργό Παιδείας κ.Διαμαντοπούλου επιστολή στην οποία της έλεγε επί λέξει:
«Μαρούσι 23 Φεβρουαρίου 2011-03-02
Κυρία Υπουργέ,
Πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι κλείνει η βιβλιοθήκη Μύκης- η μόνη Ελληνική Βιβλιοθήκη στα Πομακοχώρια της Ξάνθης – για λόγους οικονομικούς. Σας γνωρίζω ότι αναλαμβάνω τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης της βιβλιοθήκης για όσο διάστημα απαιτείται, μέχρι και 10 χρόνια,
Εν αναμονή της απαντήσεως σας.
Με τιμή,
Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

ΜΠΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΜΩΣ..
Ωστόσο αντί η Υπουργός να απαντήσει στην επιστολή Εμφιετζόγλου, προτίμησε την… «ένοχη σιωπή» με αποτέλεσμα όπως αποκαλύψαμε πριν λίγες μέρες, να μπει οριστικό ΛΟΥΚΕΤΟ στη Βιβλιοθήκη της Μύκης και κανείς να μην ευαισθητοποιηθεί ούτε από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες!!!
-Για το λόγο αυτό λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να ρωτήσουμε εμείς τον Πρόεδρο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ τι προτίθεται να κάνει, από την ώρα που η Υπουργός εξακολουθεί την «σιωπή» της…
-Πρόδρομο, την «έκλεισε» την Βιβλιοθήκης της Μύκης τελικά!!! Γιατί ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο για… τζαμιά κι εκεί που θέλουν!
-Θα το αφήσουμε έτσι να περάσει; Κι αυτό το θέμα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »