
Νονός του junior Βρένου που πήρε το όνομα Παναγιώτης-Θόδωρος, ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης με την σύζυγό του Μελπωμένη.




ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ Live και μαζί τους η Κασσιάνη Λειψάκη. Σημειώστε τις ημερομηνίες...
Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 (ώρα 19:00 – 21:00), στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Καπναποθήκης «Π», το Τμήμα Ιστορίας / Λαογραφίας Θράκης του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Ημερίδα με θέμα : «Βυζαντινών Τέχνη και Πολιτισμός», κατά την οποία μέσα από εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων και καλλιτεχνών θα προσεγγίσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία, την λογοτεχνία, τη ζωγραφική και τη μουσική των Ρωμιών της βυζαντινής οικουμένης. Επιπλέον, θα απολαύσουμε με οπτικοακουστικά μέσα και ζωντανή μουσική τη δημιουργία αυτής της παρεξηγημένης περιόδου.

Δύο λόγια για τον πρώτο. Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, γνωστός από το σχήμα «Ανοιχτή Θάλασσα», με διάθεση παρεϊστικη παίζει κομμάτια απ’ την καινούργια του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα, μας διηγείται ιστορίες απ’ τις «20 ζωές» του και διασκευάζει την ατμόσφαιρα της στιγμής.