*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

02 Μαρτίου
Με την επίβλεψη της κυρίας Μάτζυ Ζησσοπούλου και τα στολίδια που κατασκευάστηκαν από τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, έγινε ο Αποκριάτιος στολισμός της ταβέρνας «Τα Φαναράκια».
-Σύμφωνα με τον κύριο Μιχαλακίδη Χρήστο, ιδιοκτήτη του καταστήματος, το ίδιο θα γίνει και την περίοδο του Πάσχα. Μπράβο στα Φαναράκια!

*Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης σε συνεργασία με τους Συλλόγους που συμμετέχουν στην Ετήσια Καρναβαλική Παρέλαση, οργανώνουν έκθεση Καρναβαλικών Στολών με τίτλο ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (Στολές) στο χώρο του Λυκείου, στη συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Βενιζέλου γωνία , στο 1ο όροφο.
Η έκθεση λειτουργεί από τις 20/2-7/3/2011, καθημερινά και από ώρα 18:30 έως 22:00. Σάββατο – Κυριακή επί πλέον και ώρες από 11:00 έως 13:30. Η είσοδος ελεύθερη.

Στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2011, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία Ξάνθης την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 18:00 με τους Funky Essence, Echoe's Gravity, Μωβ Όνειρα και Skary Face.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα από την περασμένη Δευτέρα για το Spaghetti company σε έναν πραγματικά πανέμορφο και εντυπωσιακό χώρο στην οδό Βενιζέλου 84, πίσω από το διοικητήριο.
Για πρώτη φορά το φρέσκο μακαρόνι έρχεται στα σπίτια μας και μάλιστα και με delivery στο 25410 65555.
Και η μεγάλη προσφορά. Πλήρη γεύματα (ζυμαρικά, σαλάτα και κόκα κόλα) στη τιμή των 7 Ευρώ!

HOT Night μέσα στο Καρναβάλι με την «καυτή» Τζούλια Αλεξανδράτου και συγκεκριμένα Τετάρτη 2 Μαρτίου και Πέμπτη 3 Μαρτίου που θα εμφανιστεί στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
Κρίμα που δεν θα εμφανιστεί και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα… Έστω κι έτσι όμως, από τώρα ας σπεύσουμε όλοι για μια θέση στο Κυβερνείο όπου αναμένεται να γίνει χαμός! Ρεζερβέ 25410 77577.

Άλλο ένα εκπληκτικό life ετοιμάζει το Prestige live για την Πέμπτη 3 Μαρτίου με τους δημοφιλείς τραγουδιστές Νίκο Ρωμανό και Χριστίνα Μελελούδη μέσα στην εβδομάδα της Αποκριάς.
Κι είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι ένας μικρός χαμός...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »