*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Μαρτίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ Κατασκευή κτιρίου μονάδας ανοιχτής φροντίδας ηλικιωμένων!

02 Μαρτίου
Που θα κατασκευαστεί το έργο Σεβασμιώτατε;
ΜΟΝΑΔΑ ανοιχτής φροντίδας θ κατασκευάσει η Μητρόπολη Ξάνθης, την ίδια ώρα που τα έτερα κοινωνικά έργα της πόλης και ιδίως το Ψυχολογικό Κέντρο, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης με τις καθυστερήσεις στους μισθούς των εργαζομένων…
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που πήραμε από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, αναφέρονται τα παρακάτω:
Γνωστοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη ότι με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης κ. Θύμιου Σώκου εντάχθηκε με κωδικό MIS 317661 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία- Θράκη» του ΕΣΠΑ έργο της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ».
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων εκφράζει την ευαρέσκια της Τοπικής Εκκλησίας προς όλους όσους συνήργησαν δια τιν ένταξιν του έργου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σωκράτη Ξυνίδη, τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Αριστείδη Γιαννακίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτιο Καραλίδη και τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως οι οποίοι συνέταξαν και προώθησαν τις μελέτες του έργου.
(Ερώτημα «Μαχητή». Αληθεύει ότι ο Μητροπολίτης θέλει να κατασκευαστεί το συγκεκριμένο έργο δίπλα στο ποτάμι, κοντά στο ξενοδοχείο του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Απόστολου Αγκόρτζα; Αληθεύει ότι υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή παράνομες ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ και αυθαίρετα; Στα οποία δεν έχουν επιβληθεί ακόμη τα πρόστιμα;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »