*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαρτίου

Προσυνεδριακή συνάντηση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ξάνθη

23 Μαρτίου
Την πρώτη τους προσυνεδριακή συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ξάνθη, παρόντος και του Προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου του κόμματος Στέφανου Μπαγιώργου, το βράδυ της Δευτέρας στο Ξενοδοχείο Ορφέας.
Τα μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ. εκλέγουν, παράλληλα, μέχρι την Τρίτη, τους πρώτους αντιπροσώπους της τοπικής προσωρινής οργάνωσης για το 1Ο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Τους παριστάμενους καλοσώρισε εκ μέρους της προσωρινής οργάνωσης της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Ξάνθη Κώστας Δέλκος. Ο Στέφανος Μπαγιώργος, εξήγησε στα μέλη τις διαδικασίες που ακολουθούνται προς το Συνέδριο του κόμματος, εκτίμησε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ενώ αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Δημοκρατικής Αριστεράς στους 9 πρώτους μήνες λειτουργίας του κόμματος, αναφέροντας ότι 170 οργανώσεις έχουν συγκροτηθεί σε όλη την Ελλάδα και 5.500 μέλη εμφανίζονται στην πρώτη οργανωτική καταγραφή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »