*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

09 Μαρτίου
*Απτόητος και φέτος ο «υπαρχηγός» του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, με την ανοχή όχι μόνο της Δημοτικής Αστυνομίας και του αρμόδιου αντιδημάρχου Ξάνθης Νίκου Φωτιάδη αλλά και τόσο του Αστυνομικού Τμήματος αλλά και της Τροχαίας Ξάνθης, πήγε από το περασμένη Παρασκευή και έστησε «αυθαίρετο»περίπτερο έξω από το μαγαζί του επάνω στο δρόμο και μάλιστα με χορηγό την... Amstel, προκειμένου να πουλήσει λίγες μήνες παραπάνω και να... οικονομήσει!
-Και το ίδιο έκανε και στην είσοδο του Elisso Hotel επίσης με δεύτερο αυθαίρετο περίπτερο και χωρίς καμία άδεια και από κανέναν...!
-Η πόλη.... το καρναβάλι... οι Γιορτές Π. Πόλης, είμαι ΕΓΩ!!!
-Με τον Δήμαρχο που έχουμε...
......
*Εμείς αποκαλύψαμε βέβαια το θέμα από την περασμένη Παρασκευή, ανεξάρτητα αν «ξηλώθηκε»το παράνομο την Δευτέρα και εντοπίσαμε τις ευθύνες και την κάλυψη που τυγχάνει ο συγκεκριμένος κύριος και από την Αστυνομία Ξάνθης!!! Δυστυχώς...
......
*Επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι δυνατόν με την πλήρη ανοχή και κάλυψη του Δήμαρχου Ξάνθης να συνεχίζει ο «υπαρχηγός» να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ και να γράφει τους Νόμους στα υποδήματά του...
Λογικά θα πρέπει να πάνε για ΠΑΡΑΒΑΣΗ καθήκοντος όλοι όσοι «έκλεισαν»τα μάτια και ΚΑΛΥΨΑΝ τον κύριο Τσέπελη και στις συγκεκριμένες παρανομίες. Με πρώτο φυσικά τον «σερίφη» της πόλης Νίκο Φωτιάδη!
Το «φαινόμενο»Τσέπελη πάντως αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί...
......
*Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, όπου έχει ήδη συνομιλίες με τον ομόλογό του Δημ. Δρούτσα ενόψει του προγραμματισμού για τη διοργάνωση του 2ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας, που θα λάβει χώρα πιθανότατα τον προσεχή Ιούλιο στην Τουρκία.
......
*Ωστόσο, ο κ. Νταβούτογλου θα έχει και εκτενές ιδιωτικό πρόγραμμα, με έμφαση στη Θράκη. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι θα μεταβεί αεροπορικώς από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη. Από εκεί σχεδιάζει να μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα (όπου σκοπεύει να επισκεφθεί το Ιμαρέτ και μουσουλμανικά μνημεία) και στη Θεσσαλονίκη (όπου βρίσκεται το Τουρκικό προξενείο).
Εκτός αν ο καιρός του αλλάξει πολλά από αυτά που...σχεδιάζει!
......
*Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Tούρκος υπουργός Εξωτερικών θα έχει επαφές με όλα τα κορυφαία στελέχη της μειονότητας, μεταξύ των οποίων και οι… «ψευδομουφτήδες». Δεν προβλέπεται πάντως να επισκεφθεί τα κτίρια των «ψευδομουφτειών». Θα μεταβεί επίσης και σε συλλόγους, όπως η καταργημένη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης».
......
*Και κάτι ενδιαφέρον. Από τη Θράκη έως το Καστελόριζο η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, ήταν η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην «Η Καθημερινή» τις γνωστές θέσεις της Άγκυρας για το Αιγαίο. Σημειώνει ότι το Καστελόριζο είναι μέρος της Μεσογείου, όχι του Αιγαίου, καθώς επιδίωξη της τουρκικής πλευράς είναι να μην συμπεριληφθεί η νήσος σε μία ενδεχόμενη συμφωνία.
......
*«Για την Ελλάδα, στόχος των διερευνητικών επαφών είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών σε όλο το εύρος της, από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο». Αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το Καστελόριζο, σε συνέχεια συνέντευξης του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας.
Τα σχόλια για σας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »