*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

04 Μαρτίου
*Μεγάλο «φάουλ» τελικά του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Νομού Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου απέναντι στον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης, η διοίκηση του οποίου έστω και... αργά, ΤΟΛΜΗΣΕ κατάμουτρα να πει την αλήθεια στον Δήμαρχο Ξάνθης, για το περιβόητο «έργο» Του...
-Την ενοποίηση πλατειών, ή άλλως, την πλατεία «ΤΕΡΑΣ» του...
......
*Εγώ τά ‘λεγα πριν ξεκινήσει το έργο αλλά με... χλεύαζαν, τώρα πλέον είναι αργά και τέτοιου είδους μίζερες λογικές φίλτατε Σωτήρη, μόνο κακό κάνουν στην αγορά και στον επαγγελματικό κόσμο και σίγουρα «χαλάνε» το προφίλ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών...
Κι όχι τον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης που ΤΟΛΜΗΣΕ και σήκωσε το ανάστημά του!
-Και κάλιο αργά, παρά ποτέ!!!
......
*Και σε τελική ανάλυση, ΤΩΡΑ τι γίνεται φίλτατε Πρόεδρε...
-Μοιρολατρικά «τελειώνει» η αγορά της πόλης και μπαίνει ταφόπετρα στο κέντρο όπως στη πράξη πλέον αποδεικνύετε, ή το «παλεύουμε» ΟΛΟΙ μαζί και του δίνουμε του Δημάρχου να καταλάβει ότι....
-Η Ξάνθη είναι η πόλη Μας κι όχι η... πόλη Τους!
-Δηλαδή του κυρίου Τσέπελη και του κυρίου Στυλιανίδη, διότι έτσι την «κατάντησε» δυστυχώς το εν λόγω «δίδυμο»...
......
*Καθαρές κουβέντες. Την ώρα του αγώνα δεν μοιρολατρούμε, δεν μιζεριάζουμε, δεν το βάζουμε κάτω... δεν «χαρίζουμε» τα όνειρα που μας ανήκουν!
-Κοινώς...ή τα αλλάζετε... ή βουλιάζετε!!!!
-Ξυπνήστε και πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός!
-Διότι αν μπλέξετε με... μελέτες, νέες τριβές και ποιος είχε δίκαιο, θα φτάσετε στο τέλος της 3.5ετίας και θα έχετε μείνει οι ΜΙΣΟΙ από αυτούς που ακόμη μένετε ΟΡΘΙΟΙ και μπορείτε και μιλάτε!
......
*Αν δεν μπορείς λοιπόν ή δεν θέλεις φίλε Σωτήρη να το «παλέψεις», καλύτερα σιώπα και ασχολήσου μόνο με τα... κεμπάμπια σου...!
-Παρά να λειτουργείς με τέτοια ηττοπάθεια!
......
*Διότι με την ίδια λογική που εσύ την «βγαίνεις»τώρα στον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης μπερδεύοντας την εποχή Μίλκογλου με την εποχή Οδυσσέα Κίτσου, θα μπορούσα να στη «πέσω» κι εγώ και να πω ότι...
-Πλην του φίλου μου φαρμακοποιού Ιορδάνη Ιγνατιάδη που με άκουγε στην «Ανοιχτή γραμμή» και με θυμάται και επί Αειμνήστου Αμοιρίδη πως «έκραζα» για την «τραγωδιο-ποίηση» των πλατειών, όλοι οι άλλοι κάνατε... ΜΟΚΟ προσδοκώντας σε οικονομικά οφέλη και... πειράματα!
-Κοινώς, ένοιωθα στο πετσί μου τη μοναξιά του σχοινοβάτη... που ακόμη δυστυχώς με καταδιώκει!
......
*Διότι μπορεί η Βόγδου, η Ηρώων και η διοικητηρίου εκείνον τον παλιό καιρό να ήταν γεμάτες με παρκαρισμένα ΙΧ -που κατά την ταπεινή μου άποψη, σαν πάρκινγκ θα έπρεπε να διαμορφωθεί όλη εκείνη η περιοχή, η σημερινή ΠΑΓΩΝΙΑ όμως δεν «παίζεται» με τίποτα!
......
*Κι άντε παρκάρανε ή στάθμευαν στο κέντρο 1000-1500 αυτοκίνητα σε καθημερινή βάση...
-Όλοι αυτοί όμως κατεβαίνοντας στο κέντρο φίλτατε Πρόεδρε, κάτι θ’ αφήνανε στα μαγαζιά σας και στη πόλη γενικότερα! Ενώ τώρα… μετατράπηκαν σε... τουρίστες!
......
*Ποιος έχασε; Σίγουρα όχι πάντως ο Δήμαρχος, γιατί οι «επιχειρήσεις» του... «υπαρχηγού» του στη πλατεία Αντίκα και στο Elisso Hotel, μια χαρά πάνε!
-Η πλατεία-ΤΕΡΑΣ τους... «βόλεψε» σε όλα! Άντε και καλό καρναβάλι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »